14 червня 2018- У кожно своє ставлення до подій.

Темы:
ЧМ-2018

14 червня у державі "404" ( для мене ) інші іменують роSSия, а де які- Россия ( маю надію таких небагато!! ) краще взагалі б не було! Почнеться ЧС з футболу.

Вже, скільки там? Більше 5тис. їдуть до кровоненажерлевих недобратків? Маю надію квиток буде тільки туди. Везить грошенята. РоSSии сьогодні вони дуже потрібні для кровавої бійні на Сході.

Подорожче придбайте квитки. Хочаб тис. по 20. За один матч- 100 мільонів. Бойовикам вже буде на зарплатню. В готелях теж не дешевих поживіть!! Потрібно внести свою лепту у державу"404". І війну на Сході!!

Інші, що збираються дивитись- пиво вже придбали? Телевізори, інет...перевірили?

А от саме 14 червня- чотири роки тому- під Луганськом був збитий літак з військовими. ОДРАЗУ- 40 хлопців і 9 членів екіпажу..... А вони теж полюбляли футбол!!! А роSSийські потвори їх холоднокровно лишили життя! І буде День Жалоби. А сім"ям не до футболу. Та й ще у державі, котра безжалісно вбиває.За що? Потвори?

І не потрібно говорити, що футбол поза політикою. Були часи, коли у них коїлась біда і їм співчували. Сьогодні, щоб там не трапилось- ніякого співчуття!

Сьогодні на фронті знов 2 бійця поранено. ( Хлопці. Одуження Вам. Все буде- Україна!!! І після перемоги нажавжди забудемо про існування роSSии! )

Ті, хто збираються у подорож на ЧС-2018. Ті, хто повезуть гроші до "404". Хоч один? Хоч якусь гривню передав у шпіталі для поранених? Хоч один вклонився вбитому Українському Військовому? За те що він мирно живе! Немає смертей і руйнувань поруч!

Футбольний Боже, як що ти існуєш, вблагаю тобе...щоб вже на першому етапі виграли Сауди, Єгипет, Уругвай. Бажаю цим командам отримати- Перемогу!!! І з найбільшим рахунком!! Усім країнам- тільки перемоги. Лише одній- збірній роSSии- тільки Поразки!!

Автор:

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 5

59 комментариев
Лучший комментарий
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии