Коли Свято на душІ))

Темы:
ЧМ-2018

Ось воно дійсне свято на душі !

Молодці хорвати ! Щира вам подяка !

Коли вночі телефонують і з просоння не можеш зрозуміти, що саме сталось ? А потім вже ніяк не можеш далі спати. ФІФА може покарати гравця за слова "Слава Україні" ! Може ! Тільки нема за що карати! Команда зупинила недокраїну "404" у цьому "шоу" !

Від злоби програшу роSSвоякі здійснили обстріли. Поранен наш хлопець. Одуження тобі побратиме ! Можливо, і сьогодні вночі знов полетить смерть на українських військових. На потвор не діють ніякі домовленності про перемір'я ! А ще приємно троліти вату :)

Он у тимчасовій лугандонії сьогодні святковий концерт на площі. Багато не відають, що за чергове свято у лугандонії. І коли питають, то у відповідь чують і таке: " Святкування перемоги Хорватії !". Можна почути і образи у свою адресу, але з посмішкою й гумором приємно дивитись на ті ватні обличчя. Коли так звані фан-півнушки запрошують дивитись онлайн з рекламою: "Наши забивают ! - Мы бесплатно наливаем !... А чоловік запитує у бармена: "А як що Хорвати заб"ють - мені безкоштовно теж наллють ?" :) ...Тут вже потрібно швиде звалювати, поки комендатура не приїхала та "на підвал" не кинула. Отаке воно руцке гетто :( А у 2014, коли рвались міни по місту, світло було по 2-3 години на добу...теж був ЧС....Уривками дивились...Бо роSSия війну ров'язала. І їй було пофігу кого вбивати. Як що Українець- тебе потрібно знищити. І ще приємна новина. Ігри ЛЄ тепер "Зоря" буде проводити і вдома. Звісно що не у Луганську. Як би вата довбана не кликала "братів" та не полізла роSSия війною, то й вдома, саме адома грала б "Зоря"....А тепер топчуть зелений газон стадіону орки кляті :( І тепер три дати з цього ЧС-2018. 14 червня (літак під Луганськом - 49 загиблих) початок ЧС. 17липня (рейс МН17- 298 загиблих). Закриття ЧС для мордора - 7 липня: "Хорватія зупинила країну "404".

Тож молодці хорвати !!! Слава Україні !!!

Автор:

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 5

18 комментариев
Лучший комментарий
  • Николай Шивко(N1101888) - Начинающий писатель
    08.07.2018 22:47
    Від щирого серця бажаю Хорватським Братам виграти титул на території агресора!!! Ви цього варті!!! Слава Хорватії!!! Слава Україні!!!
    • 4
Комментировать