Ще раз про кутовий ВВ

Темы:
Динамо

Дякую за коментарі, я неначе знову побував на старому матчі разом з друзями, яких вже немає, і радий, що багато людей знає та любить історію рідного клубу. Особлий респект блогеру Андрію А, який попрацював і в 3 ночі виклав повну статистику матчу. Я не міг у холодній бібліотеці листати стару Вечірку . У мене була інша мета-розповісти своє бачення красивого голу, в якому взяв участь Лобановський, і передати атмосферу стадіону та реакцію на шедевр свого улюбленця ВВ. Я бачив його ігри у дублі, в основі,в збірних союзу і на стадіонах інших міст і свідчу, що це був великий талант. Мабудь мені це не вдалося передати у блозі бо зауваження були по технічній стороні. Моім колегою блогером доведено, що грав Михайлов і я стовідсотково бачив, що саме він запоров кутовий ВВ. До Михайлова я відношуся з великою повагою- він був класним кіпером, а у ближньому бою на лініі воріт чи у воротарській діяв часом просто блискуче. Отакі вправні люди були в Динамо. Бажаю всім доброго здоров"я.

Автор:

Статус: Наставник (1616 комментариев)

Подписчиков: 17

2 комментария
Лучший комментарий
  • sedoj седой(sedoj) - Эксперт
    11.10.2018 20:53
    Автору. Надеюсь, Вы на меня не в обиде. Я тоже ошибся годом. Думал, что сыну моему было лет 5, когда я его водил на этот матч. Поэтому, посчитал, что он состоялся в 1983 году. Но приведенная другим блогером информация свидетельствует о том, что матч состоялся в 1980-м. Получается, я повёл на футбол сына, когда ему было всего два года!:-))
    С другой стороны, судя по приведенному составу, в игре не принимал участие Онищенко. Но я точно помню что он играл за ветеранов. Так что, все мы ошибаемся:-))
    • 3
Комментировать