Еліна Світоліна тріумфувала на підсумковому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA).(видео)

Українська тенісистка Еліна Світоліна тріумфувала на підсумковому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA). У фіналі українка здолала американську спортсменку Слоан Стівенс у трьох сетах: 3:6, 6:2, 6:2.

Світоліна вперше в кар’єрі перемогла на підсумковому турнірі WTA. Це її друга участь у цьому турнірі – у 2017 році вона не вийшла з групи.

Світоліна є єдиною українкою, яка брала участь у підсумковому турнірі WTA.

Нагадаємо, у підсумковому турнірі Жіночої тенісної асоціації після завершення сезону беруть участь 8 найкращих тенісисток світу за рейтингом WTA.

Як повідомлялося, українка вийшла з Білої групи турніру, а в півфіналі Світоліна здолала голландську тенісистку Кікі Бертенс.

Раніше вперше в історії дві українські тенісистки Леся Цуренко та Еліна Світоліна вийшли до 1/8 фіналу US Open. За увесь час українки тільки чотири рази діставалися цієї стадії турніру: Юлія Вакуленко в 2007 році, Катерина Бондаренко в 2009 році (вона дійшла до чвертьфіналу — ред.), Леся Цуренко в 2016 році та Еліна Світоліна в 2017-му.

Після перемоги в 1/8 фіналу, українська тенісистка Цуренко вперше в кар'єрі пройшла до чвертьфіналу турніру US Open.

Нагадаємо, чотири українських тенісистки встановили особисті рекорди в оновленому світовому рейтингу Жіночої тенісної асоціації

Автор: (edvard)

Статус: Наставник (1292 комментария)

Подписчиков: 26

3 комментария
Лучший комментарий
  • FEEL 77(FEEL77) - Наставник
    28.10.2018 16:39
    Браво!!! Умница!!!!!
    • 3
Комментировать