Надія є!

Темы:
Сборная Украины

Доброго дня, шановні! 0:0... Ніби-то з математичної точки зору 0 - це відсутність чого-небудь. Але вчорашні "нулі" поли наповнені змістом. І зміст цей особисто мені здебільшого сподобався.

Тактика. 1. Команда старалася грати у швидкий футбол з контролем м'яча. Так, виявляється можна контролювати м'яч без набридливих і незрозумілих передач між захисниками і воротарем.

2. Пресинг на чужій половині поля в 1-му таймі просто радував око. А вихід з-під пресингу на своїй - просто вражав. Особливо запам'ятався момент із Зінченком. 3. Швидкий вихід в контратаку. Прямо як в найкращі часи. Щоправда, давалися взнаки відсутність форварда (ну не будемо ж ми всерйоз таким вважати Коваленка) та маніакальні пристрасті Коноплянки (та про це пізніше).

Персоналії. Побачивши стартовий склад, одночасно здивувався і зрадів. Просто ведика подяка Шевченку і його тренерському складу. Єдине, хотілося би побачити Шведа в якості центрфорварда в старті. 1. Пластун - як на мене, найкращий гравець матчу і одночасно відкриття матчу. Крім трьох сейвів, досить надійна позиційна гра. 2. Миколенко - один з найкращих. Невже в Динамо і збірній нарешті з'явився справді класний лівий захисник made in Ukraine? Не хочеться наврочити, але, здається, що так. Додати більше надійності в захисті (а це може прийти з досвідом) і за Миколенком будуть полювати скаути всієї Європи 3. Шапаренко - разом із Зінченком - диригент атак зібрної. Не знаю, чи так співпало, чи дались взнаки якісь інші моменти, але саме після заміни Шапаренка пропав креатив атак нашої команди. 4. Циганков - в цілому непогано, але міг би й краще. 5. Зінченко - один з найкращих вчора на полі, хоча іноді не вистачало взаєморозуміння з партнерами 6. Коноплянка - головне розчарування. Може й не найгірший учора (з урахуванням Коваленка), але гальмував атаки, втрачав м'яч в невиправданих обводках, взагалі фланг більше працював завдяки Миколенку і Зінченку, коли останній туди зміщувався. Показовий момент - вихід наших 3 в 2: замість того, щоб зробити ширину атаки, Євген чомусь почав рух вбік Циганкова... 7. Караваєв - не найкраща гра. Більшість так турки проводили через його фланг і за ним часто доводилось підчищати Пластуну. Видно, що нерідна позиція. 8. Коваленко - ноу коментс. 9. Матвієнко - на рівні, Лунін - також.

Підсумки. 1. В нас є перспективна молодь, яка при правильному підході може робити результат 2. Тренерський штаб на чолі Шевченка має бачення гри, і не зважаючи на деякі моменти, може якісно організувати боєздатний колектив

Головне - гра нашої Збірної України вселяє надію на майбутнє

Автор: (SergiyS)

Статус: Эксперт (11531 комментарий)

Подписчиков: 8

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Андрей Бойко(andrew_ab76) - Начинающий писатель
    21.11.2018 13:22
    Мені не зрозуміло чому автор зовсім не приділив уваги грі Макаренко. Це стосується не тільки автора, майже ніхто із дописувачів цього сайту ніяк не відмічав гру Євгена.

    На мою думку Макаренко провів дужу якісний матч, і саме він в більшості випадків починав швидкісні атаки в 1-ому таймі. Позитивна відмінність його гри від гри Степаненко - це якісне вміння грати вперед, а не віддавати пас ближньому партнеру. При цьому явних провалів в опорній зоні Макаренко не допускав. Його показник ТТД (102 другий в команді після Зінченко 121) говорить сам за себе.
    • 4
Комментировать