От ще один "внє палітіки",лиш би бабки.

Темы:
Украинский футбол

Екс-захисник збірної України Євген Хачеріді прокоментував перехід Ярослава Ракицького до пітерського Зеніта.

"Я з ним особливо ніколи не спілкувався, тільки в збірній. Але він, до речі, нормальний хлопець. З ним можна посміятися, пожартувати. Перехід в Зеніт – це його право. А то я вже наслухався Федецького.

"Кварцяний обожнював, коли гравець був весь у бруді, крові", – Хачеріді пригадав період кар'єри у Волині “Кварцяний обожнював, коли гравець був весь у бруді, крові”, – Хачеріді пригадав період кар'єри у Волині

Не знаю, що там за ситуація у нього склалася в Шахтарі, але Зеніт – гідна команда, зарплата там хороша. Так, там Росія, але для мене політика в стороні.

Що робити, якщо у мене одна пропозиція, і вона від Зеніта? Я навряд чи б туди перейшов, якби був вибір. Наприклад, якби в Туреччині запропонували хороші умови – перейшов би туди", – поділився Хачеріді в коментарі Зе Интервьюер.

https://football24.ua/rosiya_tag50825/

Автор: (Lvovi4)

Статус: Наставник (1390 комментариев)

Подписчиков: 0

1 комментарий
Лучший комментарий
  • Карл Фернандович Мицельмахер - Эксперт
    17.06.2019 23:04
    Надо быть очень наивным чтобы считать того кто так высказался о переходе Ракицкого "ещё одним". Скорее единицы из поколения Хачериди думают иначе. А вот те ребята которые совсем недавно стали чемпионами мира, похоже, уже другие. Может в том числе и поэтому стали чемпионами мира.
    • 6
Комментировать