Чорні хмари на Сході))

Доброго)) Дуже шкода що Суперкубок перенесли на 28 липня. А ще у цей день "Зоря-"Ворскла))

Так тому і бути)) Нова влада поспішає швидше своїх до ВР набрати)) Шалені темпи як у спринті. Не встигають керівників РДА змінювати. Особливо там де балатуються військові, котрі вже пройшли АД на Сході, тому їх і бояться очіоьники нової влади))

Незабаром вже і Єфремова звільнять, а Штепі Народного Героя нададуть)

Напряг у війні з роSSією досяг найвищого апагею.

Станиця вже на грані захоплення)) Саме так. Україна відвела військових. Сіра зона збільшилась і тепер у притул до самого поселення) Де там Кучма? Він задоволен? Президент задоволен? Як вони збираються міст ремонтувати? Після заяви Пасечника?? Тепер до моста ніякі робітники не потраплять з теріторії України. А луганда може спокійно починати. І такий як їй потрібен. Щоб і військову техніку витримав)) Вибори)) Швидше поки рейтінг не впав)) У лугандонії шаленими темпами отримують роSSийські паспорти. Ніякої реакції від адміністрації президента)) А московії тільки+ )) Є привід повністю вторгнутись у Луганську обл. Їм не потрібен припенделух шести районів)) Їм потрібні усі-18.... Тож не диво, що вже і мапа існує, де Луганська обл.- є лнр)) Будь ласка можете придбати))

А заяви про можливе надання Донбасу особливого статуту, це все)) Не дай Боже таке відбудеться)) Наслідки важко уявити))

Вибори? Так вибори) Кожен зробить свій вибір) І я теж)) Тільки не за "Слуга Народу"))

Зорі- бажаю Перемоги)) Як що ні- привітаю Ворсклу) Динамо- Перемоги))

Автор:

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 5

4 комментария
Лучший комментарий
  • Алексей Рубанец - Старожил
    10.07.2019 09:56
    Десь прочитав, що якщо б тим пенсіонерам на Донбасі, які будуть спілкуватися українською мовою, добавлять пенсії на 25%, так увесь би Донбас став би україномовним.
    • 4
Комментировать