Останній дзвоник за українським футболом

Темы:
Мировой футбол

Написати цей блог остаточно спонукала інформація: http://protv.net.ua/viewtopic.php?f=7&t=9105&p=130766#p130766 Якщо коротко, то з 01.02.2020 Футболи пропадають із кабельних мереж. Ось цитати із моєї сьогоднішньої переписки з Ланетом щодо Футболів: На жаль, дані телеканли будуть транслюватись лише до 01.

02.2020, оскільки правовласник Медіа група "Україна" більше не продає права на трансляцію цих каналів кабельним операторам. І щодо Футбол 3: На жаль, Футбол 3 у нашій мережі транслюватись не буде. Ці телеканали можна буде переглядати через інтернет в ОТТ сервісі OLL.tv, з супутника у оператора XTRAtv, вартість пакету складає 109 грн/міс І що ми будемо мати на виході у сухому залишку? У ефірномуТБ футболи відсутні, у кабельних мережах та на супутнику теж не подивишся. Тобто, щоб подивитися трансляції виїзних матчів Динамо в ЧУ, окрім кількох клубів, які підписали контракти з каналами Коломойського, без додаткових грошей не вийде. Але не варто забувати про єврокубки і, що вельми цікаво, Євро 2020 буде транслюється виключно на футболах. Таке враження, що кроти дуже і дуже конкретно взяли за крашанки усіх вболівальників України. Чи не так?

Автор: (The_Balamut)

Статус: Наставник (2224 комментария)

Подписчиков: 0

14 комментариев
Лучший комментарий
  • Vasiliy Avdasev(Dedra) - Старожил
    05.01.2020 22:51
    У меня кабельщики отключили кАналы ещё в прошлый НГ. С тех пор не пропустил ни одной трансляции интересующего меня матча (УПЛ, сборная, еврокубки, АПЛ, ЛаЛига, СерияА, Бундеслига, Либертадорес, МЛС, ...).
    Просторы и возможности интернета при желании всё позволяют. А отсутствие озвучки на понятном языке - не такой уж и существенный минус. Лучше так, чем под трэш "кирилла кротоглорова".
    • 4
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии