Брехня чи правда - какая разніца

===

Я ж казав, що воно бреше

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Всі, хто приходять розказати вам про "какая разніца", насправді хочуть задушити ваш спротив і нав'язати своїх героїв, свою історію і свою владу. І вони знають, що "разніца" дуже важлива. ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !


Тут вот целый министр иностранных дел пообещал... я когда пишу "целый", это я не про то, что может только часть министра говорить... хотя эти дарования... так, я запутался.

Так вот, целый министр иностранных дел с загадочным видом пообещал "в свое время". Это, между прочим, очень клево выглядит, когда ты с многозначительным видом говоришь "в свое время". В сериале Молодой папа так часто персонаж Джуда Лоу говорил. Очень, очень многозначительно.

И можно было бы министру поверить, доверяя его мудрости и профессионализму.

ВОТ ТОЛЬКО В ОМАНЕ НЕТ НАШЕГО ПОСОЛЬСТВА, ДЯТЕЛ!

Юрий Бирюков

===

PS.

===

Країна в смартфоні зламалась

Я ж кажу: Інтернет - це єдине, що вони поки що не контролюють і де кожен день втрачають рейтинг. Тому й приймають закони, щоб знищити оппозицію.

А коменти закрили не через "ботів", а через те що живі люди, і навіть ті хто за Зеленського голосував, третій день перетворюють Вову на їжачка утиканого ..... замість голок - за "призов з 18 років", за зарплати чиновників і в той же час за затримку зарплат бюджетникам, за піар на крові і все інше.

===

звідси звідси звідси

Автор: (Ist)

Статус: Наставник (4681 комментарий)

Подписчиков: 7

4 комментария
Лучший комментарий
  • VIM - Наставник
    22.01.2020 19:22
    э друже, там мозгов реально нет
    "третьего дня" видел страничку в ФБ какого-то "зэ-администратора", с характерной фамилией "Подкорытов"
    Как раз скандал за премии и зарплаты кабминовские актуален был!.
    Так смотри, какой оно посто запулило - текст приведу чуть ниже, но пока хочу отметить, если ФБ не пользуешься - половина зелибоб в комментах АБСОЛЮТНО СЕРЬЕЗНО обсуждают какие же ЗЭминистры молодцы и БЛАГОДАРЯТ ИХ за "сознательность")))
    а вот и сам пост:
    ...трохи гарних новин, від Олексія Гончарука. Прем'єр-Олів'єр міністра України.

    Ми разом з усім міністерством, повертаємо усі премії до бюджету країни, бо в нас і так, ВЕЛИКІ економічні негаразди, та ще війна на сході країни.
    Ми більше так робити не будемо, до поки чесно не заробимо ці гроші, піднявши економічний стан країни, та життєзабезпечення населення в цілому.
    Вибачаємось перед народом України.

    Якщо це не гарні новини для країни, то я повний “профан" в економіці!

    Дмитро Дубілет, Oksana Markarova, Арсен Аваков, Anna Novosad, Олексій Оржель, Mykhailo Fedorov, Vladyslav Kryklii, Zoryana Skaletska, Оксана Гаврилюк, Юлия Соколовская, Володимир Бородянський - Міністр культури, молоді та спорту України, Тимофей Милованов, Denis Malyuska, Андрій Загороднюк, Dmytro Kuleba, Мінрегіон, Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine, Урядовий портал
    ------------------------------------------------------------------------------
    Как-то навеяло мне такое, на ночь, а в друг)
    ПРИКОЛЬНО, МОЖНО И РЕПОСТНУТЬ)...
    • 4
Комментировать