Вірусний футбол.

Темы:
Мировой футбол

Переглядаючи матч ліги чемпіонів Валенсія - Аталанта зловив себе на думці, який класний матч...але яке гнітюче враження справляють пусті трибуни. Матч найпрестижнішого клубного турніру з "озвучкою" а-ля поєдинок УПЛ Олімпік - ФК Львів, видовище погодьтесь не надто приємне...А уявіть собі такий фінал ЛЧ, таке ЄВРО!

Тож з огляду на те, що цей клятий коронавірус лише набирає оберти, така переспектива цілком реальна. Тому я цілком і повністю погоджуюсь з Андрієм Шаховим. Якщо ситуація з розповсюдженням цієї "китайської чуми" в найближчий час не покращиться , то треба приймати кардинальні рішення.

Всі турніри мають бути призупинені, а ЄВРО (якщо нічого до цього моменту не зміниться) перенесене! Звичайно це складно і не популярно...Чиновникам від національних федерацій та ФІФА і УЄФА, є над чим поламати голову, однак на даний момент це єдине правильне і цілком логічне рішення. Краще провести повноцінне свято футболу яким є ЄВРО пізніше, ніж проводити його в заплановані терміни без вболівальників...

Автор: (klyopa)

Статус: Наставник (1404 комментария)

Подписчиков: 1

4 комментария
Лучший комментарий
  • Юрій FCDK - Эксперт
    11.03.2020 18:07
    Я дуже прохав би тих вболівальників, які збираються дивитися Єврокубки, Євро по телебаченню, задуматися, навіщо воно самим футболістам, місцевим вболвальникам, нарешті містам- господарям?

    Якщо ми в Україні вже звикли до порожніх трибун, для Валенсії то було трагедією.

    Трагедією буде для англійських вболівальників.

    Вже достатньо людей померло від вірусу, щоб замислитись про доречність проведення матчів з вболівальниками,
    і вже дуже популярний у світі футбол, щоб грати при порожніх трибунах.

    Хліба і видовищ - цей заклик застарілий. давайте не будемо егоістами, сидячи вдома, на дивані.
    • 1
Комментировать