Ребров: Я не дивлюсь матчі збірної Росії, у мене є українська національна команда

Темы:
Украинский футбол

Український тренер Ференцвароша Сергій Ребров оцінив потужність угорців перед поєдинком з росіянами. "У цьому циклі склад в угорців омолодився. Той же Балаж Джуджак вже не грає у збірній, це був лідер команди. Зараз дуже багато молодих і талановитих гравців у складі. Якщо чесно, то я не можу когось виділити зі складу угорців, тому що всі грають за межами Угорщини, але я стежу за цією командою.

Мені подобається їхній прогрес і подобається, що багато в складі багато молодих гравців і їх непросто так запрошують, вони все гідно представляють команду.

Я дивився гру з Туреччиною, рахунок був 1:0, але я думаю, що у них були ще моменти, щоб обіграти турків з великим рахунком. За прізвищами складно сказати, тут зібралася хороша команда з дисципліною і командною грою. Тому завдяки цьому збірна домагається результату. Збірній Росії буде непросто.

Якщо збірна Росії недооцінить угорців, то у неї будуть проблеми. Я думаю, що угорці показали свою силу. Граючи вдома, навіть без уболівальників вони можуть показати сильну гру і гідний результат. Обов'язково буду дивитися матч, буде цікава гра.

Виділити когось зі збірної Росії? Я особливо не дивлюся матчі російської збірної, у мене є українська збірна", – цитує Реброва Sport24.

Автор: (Lena123)

Статус: Опытный писатель (495 комментариев)

Подписчиков: 6

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Хмільник Володимир - Старожил
    06.09.2020 23:42
    А коли в останнє угорці показували результати? На моїй пам'яті вони завжди були слабкою командою.
    • 2
Комментировать