Ні логіки, ні віри

Темы:
Украинский футбол, Динамо, Мирча Луческу

Мене дивує прошарок вболівальників на сайті, які завзято підтримують кожного тренера Динамо, при цьому, любу критику - і конструктивну, і не дуже, сприймають, як особисту образу.

Що цікаво, вони завжди ПРОТИ звільнення головного тренера, навіть, якщо гра і результати жахливі. Але найсмішніше (або найдивніше), що після звільнення їх любимця вони моментально про нього забувають і починають фанатіти за наступного. Ні логіки, ні честі.

Поки що не бачу змін в Динамо, але розумію, що часу в Луческу було небагато. Проте я готовий почекати покращення в грі, якщо в ЛЧ пройдуть "хоть чучелом, хоть тушкой". Втім, не дуже вірю ні в цьогорішню ЛЧ для нас, ні в якісний сучасний футбол від Динамо.

Хоча деякі доморощені специ пропонують почекати декілька років, щоб отримати сильне Динамо. Ви серйозно? Нагадати скільки років Луческу?

Автор:

Статус: Старожил (506 комментариев)

Подписчиков: 3

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Хмільник Володимир - Старожил
    12.09.2020 17:29
    Я так само виступав проти "динамівських сердець" і час показав, що недаремно. Щодо Луческу негатив з іншої сторони.

    Допускаю, що Луческу зможе побудувати достойну команду, біьше того - впевнений, що гратимуть краще, ніж при Хацкевичі і Михайличенко. Але, чи буде це дійсно добротна європейська команда чи у нас просто не буде відставання від Шахтаря в 20+ очків - це для мене пріоритетне питання.
    • 4
Комментировать