Ігор, у тебе знову бардак у клубі!

Темы:
Украинский футбол

Черговий хворий на коронавірус в Динамо - на цей раз ще один основний гравець, центрбек Попов. Така кількість хворих свідчить лише про одне - в клубі бардак, і ніхто не зробив нічого для того, щоб не поширювалася епідемія.

У мене на роботі, якщо у людини 37 - вже не допускають до праці, поки не отримаєш негативний результат на коронавірус. Керівництво все оплачує і слідкує. щоб працівники не знаходилися без масок, були максимально у віддаленому контакті один від одного. В результаті лише декілька хворих і ніякого нтяку на епідемію на фірмі.

Динамо Київ - клуб, в який вкладаються мільони, а порядку немає 20 років. Ігор, мало любити клуб, ще потрібно його берегти і розвивати. На жаль, ти як мамка, яка щоранку бутерброди готує своєму синові, хоча йому вже 45 років, він немає сім'ї і живе з мамою. А мама до цих пір вважає, що правильно його виховує.

Автор:

Статус: Старожил (506 комментариев)

Подписчиков: 3

11 комментариев
Лучший комментарий
  • Саша - Старожил
    10.11.2020 11:16
    Футболисты должны быть социально ответственны. Должна быть проведена беседа и приняты меры в семье каждого, т.к. все кто окружает футболиста потенциально опасны. После ситуации в Шахтере уже надо было реагировать, надо было бы всех закрывать на базе и принимать жесткие меры, в конце концов на базе есть все условия для жизни и тренировок.
    Думали что это все шуточки, получайте шо имеете!
    • 3
Комментировать