Гідна гра ! І що чекати зі Швейцарією ?

Темы:
Лига наций, Сборная Украины, Сборная Германии

Знову гідно зіграли з грандом, але не вдалось зачипитись навіть за нічію. Чи справедливий взагалі результат, зважаючи на момент у Зінченка та три штанги ? Ні, не справедливий. І це кажу, як вболівальник Збірної України.

А з іншого боку, чи потрібно зараз вимагати від Андрія Миколайовича та Збірної України результату у напівтовариському турнурі, де зібралися гранди та міцна Швейцарія ?

Головне завдання - це підготувати Збірну до ЄВРО-2020, яке ще невідоме, чи відбудеться влітку наступного року. І взагалі, коли ще випаде нагода грати серед таких Збірних ? Матч з такими командами - це неоцінений досвід, де можна перевірити усе, нащо ми здатні.

Раніше, виходячи на матч з ТОП-Збірними, у нас тряслися не тільки колінки, але і інші частини тіла ;) А тепер ми вже незадоволені, що не змогли вирвати нічію з грандом. Це приємно усвідомлювати. Зростаємо по-троху !

І от знову "коронавірус" ламає усі плани. І ще довго доведеться усім нам жити з цим, де "COVID-19" буде перемагати, а не футбол, або щось інше...

Якби там не ставилися до Ярмоли, але це мінус від того, що він неміг зіграти. Я вже мовчу про Циганкова, яке є просто джокером для Збірної. Та знов цей матч показав, що Пятову час вже на відпочинок. Так, він одного разу витягнув м'яча з дев'ятки, але відчувається його невпевненость у собі.

Та і німці були учора небезгрішні. Шкода, що нереалізація підвела знов наших гравців та три кляті штанги... От непруха... І по моментах також дуже непогано. Але наша стара хвороба "реалізація" вкотре підводить наших гравців...

Не чекав, що Зіна може так зіграти. Що з ним відбулося ? Дуже не хочу, щоб він повторив долю Коноплянки ;( Малина також був учора не схожим сам на себе, бо дуже часто німці переходили центр поля легко і швидко. Малиновський повинен бути диригентом атак Збірної України. А учора він був диригентом атак... німців ;( (це образно))

Сподобався Яремчук та Зубков. Яремчук постійно боровся за м'яч, а також забив з передачи того ж Зубкова, подарувавши нам надію. А Зубков дуже швидко прогресує. Нахабний хлопець, що є дуже добре ;)

І молоді Забарний, Конопля та Михайличенко старалися. Цей матч можна занести їм у плюс. Але німці є німці.

А що ж марлос ? Якби я ненавидів його, але учора старався. Часто розганяв атаки Зібрної України. Плюс влучив у штангу. Але вже вік недає йому бігати швидко.

А заміни нічого практично не змінили, бо не було на кого міняти. Вперше !!! таке бачу !!!

І знов кажу, як і казав після матчу у Києві, що з цими німцями можна грати. Інша справа, що на результат та на гру впливають неігрові фактори.

І що ж буде далі ? Зважаючі, як грала Швейцарія з піжонами з Іспанії, то наш матч з ними 17 листопада буде "Фіналом" за право залишитися серед найсильніших Збірних Європи. А це вже мотивація сама по собі !!!

Дуже прикро, що Іспанія не змогли перемогти "сироїдів". Саме на це усі ми і сподівалися. Але зовсім інакше думав Рамос, коли не забив двічі пенальті ;((( І яка ж ця Швейцарія непроста. Помучаємося ми ще з нею.

І не треба мені у Швейцарії красивої гри. Нехай це буде некрасива гра, нехай це буде навіть "автобус". Але головне привезти звідти гарний результат, який дасть змогу залишитися серед ТОП-Збірних.

Як буде грати Швейцарія ? Тотально контролюватиме м'яч та застосовуватиме колективний пресинг, як було у Львові. Наша надія - це блискавичні, я б навіть напиав "блискавкові" :) контратаки.

Нехай цього разу Шева поставить результат на першому місці. Це буде правильно !

З повагою до усіх, Володимир (бункер Вашингтону).

Слава Україні !

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

11 комментариев
Лучший комментарий
  • Alex Koroljov - Эксперт
    15.11.2020 11:36
    Хорошо играем. А что самое важное, быстро адаптируемся к новым условиям, новому уровню соперника. (Ещё не так давно были рады тому, что выиграли свою группу B, а сейчас уже сожалеем, что не смогли отобрать очки в одной из ТОП Сборных, причём в гостях). Вы весьма точно подметили, что мы растём понемногу. Это радует больше всего.

    Со швейцарцами будет центральный матч. Жаль, что не дома. Но таков график. Я бы, пожалуй, ещё добавил, что со швейцарцами необходимо внимательно смотреть за нашими флангами. Они тоже могут продавить нас фланговой игрой, если не получиться пройти через центр нашей защиты, (будем очень надеяться, что этого не случиться). Выиграть не выиграть, что сыграть вничью с подопечными Петковича нам вполне по силам. Главное первыми не пропустить.
    • 4
Комментировать