Катрусин Кінозал по-європейськи))

Темы:
Мировой футбол

Вчора відбувся перший дебют нашої арбітрині у Європі.

Всі її прихильники в екстазі завмерли в очікуванні наступного, не буденного, не "а-ля чемпіонат України" суддівства.

І вуаля, Катруся видала таке, що волосся дибом стало.

У поєдинку Ліги Європи між Гентом та Слованом (1:2) трапилася неординарна подія.

Капітан бельгійців Вадіс Оджіжа-Офо мав вийти у старті, але на розминці отримав травму. Зрозуміло, що замість нього випустили іншого гравця. Оджіджа-Офо сів не на лаві запасних, а на трибуні.

У другому таймі тренер все ж вирішив випустити Оджіджу замість Кумса, але втрутилася Катерина Монзуль. Українка, для якої цей матч став дебютним у єврокубках, не дозволила хавбеку Гента вступити в гру. Тривалі перемовини не допомогли – заміну скасували і Кумс повернувся на поле. Схоже, Роман Яремчук виступав у ролі перекладача, адже саме форвард збірної України вів перемовини з Монзуль та пояснював Одіджі-Офо причину рішення арбітрині.

Оджіджа-Офо спочатку сів на трибуну, бо на лаві запасних більше не було місця. Після багатьох телефонних дзвінків ми отримали дозвіл від УЄФА випустити Вадіса. Але рефері вирішила по-іншому. Я ніколи не бачив нічого подібного", – прокоментував інцидент наставник Гента Вім Де Декер.

До слова, Катерина Монзуль сумарно показала футболістам обох команд 9 жовтих карток.

Це ж як треба вміти?)))) Дивимось і насолоджуємося))

Відео тут.

https://football24.ua/monzul_potrapila_u_divniy_kuryoz_v_istorichnomu_matchi_ligi_yevropi__yaremchuk_vistupiv_poserednikom_trener_shokovaniy_n635899/amp/

Автор:

Статус: Начинающий писатель (149 комментариев)

Подписчиков: 0

4 комментария
Лучший комментарий
  • bsg lis(bsg.lis) - Эксперт
    04.12.2020 12:17
    Оджіджа-Офо спочатку сів на трибуну, бо на лаві запасних більше не було місця. Після багатьох телефонних дзвінків ми отримали дозвіл від УЄФА випустити Вадіса. Але рефері вирішила по-іншому. Я ніколи не бачив нічого подібного (с)
    ----------------
    Чтобы как то оценивать произошедшее нужно знать, что правила и циркуляры по теме гласят.
    Более того непонятно зачем звонить в УЕФА за разрешением - если все чисто и хорошо? Наверное есть какие то подводные камни? Я например не могу сказать, почему не выпускала. И, что о данной ситуации гласят правила.

    Пока услышали одну сторону зачем то звонившую в УЕФА. Большинство замен проводится без звонков в эту инстанцию. Тем более 5 замен на двоих команды сделали. Значит кому то нужно учить правила - либо Монзуль, либо Вім Де Декеру )))
    • 2
Комментировать