Коли у голові Футбол не головне.

Темы:
Заря

Минає 2020 рік. Важкий рік для України. Не висловлюю свою думку до презедента, чи призендента, мені однаково як називати випадкову людину у політиці сьогодні. Футбольні команди у відпустках. Счухли гучні коментарі на сайті, хто грав краще. Нас чекає Новий 2021рік. Кожен сподівається на краще і у житті і на спортивних аренах.

У кожного є мрія, що саме його улюблена команда буде Чемпіоном, або Володарем Кубка Країни, або призером...У мене дві улюблені команди. Як би не грала, ніколи не лив лайно на неї у разі програшу. Це лише гра! Така як і волейбол, баскетбол, хокей...Нічого супер страшного не трапилось, якщо і програє твоя улюблена команда. Найстраніше, це війна на Сході. Гинуть наші військові, щоб в країні відбувалось мирне життя. І загиблі теж до початку війни ходили на стадіон і вболівали за свою улюблену команду. І де хто навить сам грав у футбол. Клята війна! Луганська "Зоря" втікла з рідного міста. Так вона доволі гарно виступає! А на міському стадіоні тиша, до якої ніяк неможливо звикнути. Там якісь дворові команди грають, на котрі ніхто не ходить. Надія є і залишається. Закінчиться війна. Замайорить над містом Синьо-Жовтий прапор! Повернеться "Зоря" до дому! І обов"язково знов на "Авангарді" зустрінуться "Зоря" - "Динамо"...А сьогодні шановні вболівальники Вшануємо Пам"ять Загиблих Воїнів у роssийско- Українській війні. Вічна Світла Пам"ять! Співчуття Родинам загиблих. Одуження Пораненим.!

Автор:

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 5

3 комментария
Лучший комментарий
  • Брюс Всемогутній(BruceWillis) - Эксперт
    28.12.2020 19:08
    Ви в усьому маєте рацію. Коли йде війна, то і футбол відходить далеко на задній план. Головне зараз - це щоб наші Герої залишилися живими.

    І дійсно дивний факт, як так сталося, що як тільки Зоря поїхали з Луганська, і здобула дві бронзи ?! Дивина.

    І Луганськ - це Україна ✊
    • 1
Комментировать