ФІНіта ля комедія.

Темы:
Чемпионат мира, отборочный цикл, Андрей Шевченко, Сборная Украины

Зіпсований вечір, втрачені шанси, спроба аналітиків знайти причини. Марно все. Бо стабільності, ознаки класу, мені досі не видно.

Невже в українському футболі(!) не знайшлося єдиного опорного півзахисника, окрім Макаренка ( за відсутності Степана з Сидором)? Шева, ну як так, нехай команда розгубилася, але ж в тебе є ( мусить бути) тренерський досвід.

Не стану давати оцінку Коваленку, проте руйнувати атаки він не здатен, від слова зовсім.

Авантюра в кінцівці матчу була покарана, 2 з 3 заміни креативу не додали, захист не зміцнили, а вже ж в першому таймі спалахували, якщо не пожежі, то маленькі вогники, хіба не так? До речі, три центральних захисники проти фінів, що це було? Чи ми автобус перед Євро награємо, чи Фінляндія = Франція? Може була задумка, що один цз, а саме бідолашний Миколенко, ходитиме в атаку?

Воно так і було, втім, 39 на двох роки рано чи пізно повинні були привезти від психологічної втоми. Ось і гримнуло -прикро, що там, де мусили взяти 3 очки.

Вчора я написав, що у Шеви "пунктик" щодо нинішніх і колишніх футболістів Шахтаря. Не відмовляюся. Соболь, на мою думку, зіграв погано, Коваленко взагалі не по позиції заміна, Марлос нічого особливого не показав, хоча чекали - проти французів не грав, до речі як і Соболь, а рити землю в захисті не його (Марлоса) амплуа. добре що хоч Мораес забив, шкода, що не двічі.

Ось так, ніби нічого ще не втрачено, проте мої реалії полягають в боротьбі нашої команди за 2 місце.

Автор:

Статус: Эксперт (7447 комментариев)

Подписчиков: 8

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Andrey Bogushevsky(bam73) - Эксперт
    29.03.2021 16:18
    " И от кота будет польза. Он мышей ловить может.
    -У нас нет мышей!
    - А мы заведем!"(с) м/ф "Трое из Простоквашино."

    Те кто затевают эту самую, которую затевают... там где, тут не надо, потому что тут не там, а здесь не надо...не надо здесь начинать это... коваленкофобию эту тут ...всё вот это... доиграитесь...
    • 5
Комментировать