А Динамо для мене - Лобановський! Так і залишиться.

Темы:
Заря

Ось і закінчились баталії на футбольному полі чергового Чемпіоната України. Добре, що Фінал Кубка був проведен 13 Травня. Мій футбол пов"язан саме з цією видатною людиною. Розумію, що футбол, до которого звик вже ніколи не повернеться. Сьогодні він перетворен на грошове футболшоу, а іноді навить на циркфутболшоу.

Тому я був спокієн за Динамо. Золото або срібло буде у них. Цікаво було дивитись саме матчі серед інших 12 команд. Саме там відбувались справжні футбольні баталії. Так само буде і наступного чемпіонату. А на цьому сайті підуть бої експертів. Цікаво було колись тут. Навить блоги писав. Тепер його перетворили на сайт "Світків Динамо". Залишилось тільки зробити ходу на честь Луческу. Його у ліки святих на сайті. Цікаво, що коли на початку очолювання не дуже його сприймали. Пару коментарів, хто писав...--И третий вопрос, не самый приятный - а готов ли Суркис в случае провала этой практически самоубийственной идеи, сам уйти в отставку, без этих высокопарных слов и вальяжных жестов, просто выйти к микрофону и заявить: Я не смог поднять упавший имидж Динамо , мои решения были часто ошибочными, а назначение Луческу стало последней каплей, поэтому не считаю дальше возможным быть президентом Динамо. Что само по себе не означает его лишения возможности быть владельцем киевского клуба. Или Зеленский показывает Суркисам пример, когда можно говорить одно, а делать, другое? Честно говоря , понимаю, что в любом случае через время будет всего два варианта озвучивания этого решения, итог своеобразый, точнее , словами один, только с небольшими отличиями : Браво, Суркис - что означает одно и « Браво» Суркис, что уже само по себе противоположное… Конечно, первое гораздо приятнее и лучше, но так трудно понять, что именно побудило принять именно такое решение, а потому много сомнений в пользу этого варианта. Но мы обязательно дождемся любого результата, такова судьба болельщика. Не переживайте , Игорь Михайлович, мы обязательно дождемся, уж больно интересно увидеть результат. 24.07.2020

А цей навить збережу пропонував душу готовить к бессмертию...Вадим Илькевич(moyodynamo) 24.07.2020 08:58 Возможно, в чем-то автор и прав. Кое в чем. Но в основном - утопия. Как и принятое откровенно бредовое решение - со всех сторон. Человеку без недели 75 - ему бы внуков няньчить, да душу готовить к бессмертию. Но, видать, напоследок он решил тряхнуть стариной и красиво развести теперь уже киевских благодетелей. Полагаю, уже где-то к Новому году он попросится в отставку - скорее всего, по состоянию здоровья. Но к тому времени не только сезон будет провален, от Динамо вполне могут остаться уже невосстанавливаемые руины. Все нужно будет начинать строить заново - если, конечно, кому-то это будет нужно. Ибо надежд на сказочного арабского шейха - нет, скорее, Ахметов примет решение о переименовании Шахтера в условноье... "Киевский каштан". И будет всем счастье... А тут опа...грошові олігархи місцями змінились..і тепер не дай Боже....Nika Ивонов - Эксперт 18.04.2021 11:06 Это ответ т.н.ультрас от лукавого и тем чистоплюям, которые не приняли решение Суркисов пригласить Луческу в ДК во имя "динамовских сердец". Теперь они от злости и беспомощность ставят минусы и кусают себе локти, набрав в рот воды. А мы будем пить шампанское и аплодировать ребятам и профессионализму Луческу и смелости Суркисов. Ставлю Вам плюс+++++.  Ну то й біс з вами- лайтесь надалі. Слава Богу є інші футбольні сайти)) Футбол лише гра. Через місяць буде  сім років, як Вернидуб врятував команду Зоря. Зберіг її. Повернув у Запоріжжя Футбол. А у Луганську тепер гуляє російський ГУЛАГ. Ніхто не може сказати, коли він зникне? Коли знову майорить Синьо-Жовтий стяг? Коли можна буде знов потрапити на Авангард. Коли рідна Зоря повернеться до своєї оселі? І то, якщо запоріжці відпустять, бо звикли до неї. Тільки далека надія, що ця клята війна з недокраїною 404 закінчиться. Коли повернемось у своє рідне місто....тільки коли? Коли расєя припинить постачати зброю? Усіх, хто бігав на той довбаний рехверендум, вас вже використали. Нікому вже не потрібні. І можна не волати і не жалітись, що діти котрі мешкають на території України не мають можливості до вас приїхати. Лугандонія не дає візу на в"їзд усім, хто має реєстрацію в Україні. Кликали расєюшку? Прийшла! Тепер потяг далі іде. Хто завдяки вам у СВ хто  Купе вагоні, а ви самі не жили та дітям і онукам не дали, тому і опинились у причіпному товарному вагоні...Вітаю Динамо з Золотом і Кубком України. Вітаю Зорю з Бронзою. Дякую Зоря за гру і гідне суперництво у фіналі Кубка. Удачі в наступному сезоні і до зустрічі на футбольних полях. Дякую Мужики за чудовий футбольний сезон!! А Динамо для мене - Лобановський так і залишається.

Автор:

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 5

5 комментариев
Комментировать