Україна - Австрія. Збірну не впізнав, а вболівальників впізнав і пишаюся !

Темы:
Сборная Австрии, Сборная Украины, Евро-2020

Браво, браво, браво !

Я аплодую усім вболівальникам Збірної, які у цей вечір були на стадіоні "Насіональ" у Бухаресті !!! Ви були фантастичними, неймовірними, божевільними та просто тими людьми, якими пишається вся Україна. Ви приїхали у таку далечинь, подолавши не одну сотню кілометрів, витритавши не одну сотню євро, а також на протязі усього турніру підтримували Збірну України, не шкодуючи своїх горлянок.

А учорашнє виконання Гімну України це аж мурахи шкірою. Я такого чуттєвого виконання Гімну на виїзді ще не чув. Таке відчуття, що грали у Львові. А які ж наші дівчата красуні: і вишиванки вдягли, і віночки вдягли. Одним словом лялечки :)

А коли учора перед матчем ще й увімкнули "Червону руту", то я ледь не розчулився. Була справжня домашня атмосфера.

Але усе це хороше та позитивне свято на трибунах, повністю невіліювала Збірна України ;(((

Я взагалі учора не впізнав нашу Збірну... Це взагалі була наша Збірна ??? Повністю програли в усіх компонентах. Але ж перед матчем були такі надії на матч. І навіть ніхто не думав, що треба "скатати" нічію.

Та що ж сталося ? Чому австріяки носили по полю, як коняки, а наші гравці взагалі не розуміли, де знаходяться ? Ми і вони зіграли по два матчі перед цією зустрічю. Шева каже, що ми фізично не витримали. А чому ж тоді австріяки та інші Збірні витримують, а ми ні ? Не можна так грати, хлопці. Уся країна хвилюється, а потім на поле виходить Збірна України, яку ми не впізнаємо...

Які причини поразки ? То це на мій погляд:

  • повністю програний центр поля.

  • постійні втрати м'яча, коли кожен третій пас у ноги супернику !!!

  • фізични неготові. І чим там вони займаються на тренуваннях, коли виходять грати на ватних ногах ?!

  • нездатність через короткий пас вийти в атаку, бо австрійці усе перекривали.

  • коротка лава запасних, що немає навіть ким замінити гравців, які находяться на полі.

От що можна відмітити з позитивного ? Хіба що рівень Бущана, яка зробив 2 сейви. Плюс відмітити Ярмолу та Яремчука, які пахали до останньої хвилини. Хоча на 70-ій хвилині, Ярмола був мертвий.

З негативу по гравцях:

  • Караваєв. Надто багато помилок. Постійно втрачав свою позицію.

  • Миколенко старався, а не встигав перекривати свого гравця, і часто через його фланг легко проходили австріяки до наших воріт.

  • Забарний. З-під нього забили гол. Але старався.

  • Матвієнко загубився на полі.

  • Сашко Зінченко. Один з найгірших. Старався відробляти у захисті, але без звичних обрізань у середині полі не обійшлося.

  • Малина не те що повністю не увійшов у гру, а розтанув на полі.

  • Сидор просто був непомітним.

  • Шапаренко наніс єдиний удар у ствір воріт, але коли суперник двічі !!! забрав у нього м'яча під ногами, то це невіліювало його єдиний удар по воротах австріяк.

  • Циганков виявився повністю неготовим.

  • Марлос вийшов і.... розчинився на полі.

  • Бєсєдін нічим не запам'ятався.

І я гадаю, що коли граєш за честь Збірну та її честь, то не можна так безвольно грати. Ти повинен вийти на поле, і ломати кістки супернику, щоб потім тобі було не соромно за свою гру та гру команди. Шотландію вам у приклад, яка вийшла на матч з заклятими ворогами Англією, і увесь матч билися.

Або я хочу навести у приклад Данію, яка мала до матчу невеликі шанси пройти далі, але вийшли на матч і рознесли мокшів.

І що тепер нам залишається ? Лише сподіватися на інші Збірні. Данія і Бельгія вже свої завдання виконали і допомогли Україні. І сьогодні важко буде сподіватися, що Шотландія з хорватами зіграють унічию, але завтра є надія, що Іспанія прокинеться, і як мінімум переможе словаків, а шведи не програють полякам, а краще нехай переможуть.

І останнє. Мені дуже не подобається, скільки бруду ллють та відвертого л...йна у коментах у бік гравців та Андрія Миколайовича. Критикувати можна, і це правильно. Але поливати л....йном, це вже переходить усі межі.

І хочеться закінчити позитивними словами. Ця Збірна Україна одна, і іншої немає. Тому я завжди буду з нею до кінця.

Слава Україні !!!

Брюс Всемогутній, Луганськ (Україна).

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

38 комментариев
Лучший комментарий
  • любитель 2 - Наставник
    22.06.2021 09:46
    "Марлос вийшов і.... розчинився на полі." Вот нельзя было выпускать Марлоса.И не потому,что он привычно растворился на поле.Этой ,заведомо бесполезной заменой,Главный Тренер показал всем,что на скамейке сидит "полный отстой"!Усиливать некем!Там(на скамейке) остались лишь "туристы",неспособные заменить на поле кого-либо.
    • 3
Комментировать