У більш ніж 800 тисяч мешканців ОРДЛО є біометричні паспорти

Як це могло трапитись ??? Хто дозволив ?

Це значить, що вони нас не просто ненавидять, а вважають лохами, які платять їм пенсії, щей забезпечили безвізом.

І міністра, і всіх його заступників треба судити і садити надовго. Ці гниди пороздавали паспорти терористам для перешкодного в'їзду в Європу. Не дивно, що Європа починає замислюватися про відміну безвізу для України

Автор:

Статус: Эксперт (7814 комментариев)

Подписчиков: 6

1 комментарий
Лучший комментарий
  • Алексей Рубанец - Старожил
    03.10.2021 09:55
    Спілкувався в чат-рулетці з донецьким пенсом. Чхати йому на Україну, аби пенсії платили. А решта - це "русский мир". Не розумів ні попередню владу, ні теперешню з їхніми мантрами: "там такі ж українці, як і ми". НЕ ТАКІ! Почитайте статті свердловчанки (Луганська обл.) Олени Степової про погляди мешканців ОРДЛО. В гі*ні погодяться жити, аби з росією.
    Згідно міжнародної конвенції за долю мешканців окупованих територій відповідальність несуть окупанти. Радянський Союз не платив же пенсії жителям окупованих територій під час Другої світової війни.
    В Україні, ще з часів СРСР, існує солідарна система пенсійного забазпечення. А це означає, що працююче покоління утримує пенсіонерів, які, під час своєї праці, утримували тогдішніх пенсіонерів. От і хай працюючі в ОРДЛО утримують (разом з окупаційною адміністрацією) теперешніх пенсіонерів ОРДЛО. А то волали, що "Донбас корме Україну", так хай прокормлять хоч своїх пенсіонерів.
    • 2
Комментировать