зе хоче зміни до конституції та референдум під час війни ч.2

Конституцию могут изменить: Стефанчук о переговорах с РФ 19 марта 2022 Он подчеркнул, что для Украины важно то, чтобы "по результатам этих договоренностей прежде всего мы восстановили безопасность".

Украинские власти обсудят формулировки касательно евроатлантических стремлений государства, заявил глава ВРУ Руслан Стефанчук и допустил возможность изменения Конституции в части евроатлантической интеграции Украины.

https://glavred.info/politics/konstituciyu-mogut-izmenit-stefanchuk-o-peregovorah-s-rf-10354913.html?msclkid=4dc3d2b9aa8211ecac8d2b9ad735cef2

ЗІ. Хочете сказати, що він бовкнув це без згоди політика всіх часів і народів (як каже про нього слуга арестович) великий зе?

Автор: (kna)

Статус: Эксперт (35568 комментариев)

Подписчиков: 13

8 комментариев
Лучший комментарий
  • Andrey Bogushevsky(bam73) - Эксперт
    23.03.2022 11:37
    ЗАКОН УКРАЇНИ
    Про всеукраїнський референдум

    Стаття 20. Обмеження щодо призначення (проголошення) та проведення всеукраїнського референдуму в разі введення воєнного чи надзвичайного стану в Україні або окремих її місцевостях

    1. У разі введення воєнного чи надзвичайного стану в Україні або окремих її місцевостях призначення (проголошення) та проведення всеукраїнського референдуму забороняється.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3. Процес всеукраїнського референдуму, припинений у зв’язку з введенням воєнного чи надзвичайного стану в Україні або окремих її місцевостях, розпочинається спочатку через 30 днів з моменту припинення чи скасування воєнного чи надзвичайного стану в Україні або окремих її місцевостях. Центральна виборча комісія оголошує про початок процесу всеукраїнського референдуму на своєму офіційному веб-сайті не пізніш як через 20 днів з моменту припинення чи скасування воєнного чи надзвичайного стану в Україні або окремих її місцевостях.Референдум и выборы во время военного положения не проводят согласно Конституции.
    ͇К͇р͇о͇м͇е͇ ͇т͇о͇г͇о͇,͇ ͇в͇с͇е͇у͇к͇р͇а͇и͇н͇с͇к͇и͇й͇ ͇р͇е͇ф͇е͇р͇е͇н͇д͇у͇м͇,͇ ͇д͇о͇л͇ж͇е͇н͇ ͇п͇р͇о͇х͇о͇д͇и͇т͇ь͇ ͇н͇а͇ ͇в͇с͇е͇й͇ ͇т͇е͇р͇р͇и͇т͇о͇р͇и͇и͇ ͇У͇к͇р͇а͇и͇н͇ы͇,͇ ͇в͇к͇л͇ю͇ч͇а͇я͇ ͇К͇р͇ы͇м͇ ͇и͇ ͇О͇Р͇Д͇Л͇О͇.͇

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Обращаю внимание на последние предложение. Даже по этой статье видно что проведение всеукраинского референдума не возможно. Я уже ни говорю про статьи регламентирующие формирование комиссий, списка избирателей, агитацию и т.д.
    • 4
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии