Крайнощі...

Бачу багато дописувачів у захваті від перемоги Динамо над Іллічівцем з рекордним рахунком 9 : 0. Я пропоную забути за цю перемогу і не розслаблятися. Не потрібно кидатися в крайнощі: ще місяць назад ми писали "всьо погано", а тепер лише після однієї переконливої перемоги - "всьо харашо". Попереду багато важливих матчів, у тому числі і в Лізі Європи. Попереду ще більша половина чемпіонату. Такі перемоги (з особливо великим рахунком), мене лякають. Бо психологічно впливають на гравців. А їм аж ніяк не потрібно бути розконцентрованими.

Іллічівець (хай мене вибачать фани цього клубу) - не та команда, перемога над якою, дає якісь приводи як для радості, так і до аналізу нинішнього стану нашого клубу. З нетерпінням чекаю матчу з АЗ, який буде неймовірно важким.

Тому, давайте підтримаємо команду у цьому матчі і забудемо про ці "9 : 0" (адже Іллічівець після другого гола показав себе дуже безвольною командою).

Автор: (ProFFesor)

Статус: Эксперт (8547 комментариев)

Подписчиков: 6

15 комментариев
Лучший комментарий
  • Игорь(zed) - Наставник
    01.11.2010 12:06
    Не думаю, что у игроков после этой игры начнется головокружение... Они должны прекрасно помнить, сколько проблем им доставил АЗ и понимать, что это далеко не Ильичевец... Да и тренеры обязательно на это внимание обратят...
    А болельщики имеют полное право на эйфорию, им же на поле в четверг не выходить...:))) Почему не порадоваться, если есть повод...
    • 4
Комментировать