Думаєте деменція? Можливо. Але не тільки вона!

Темы:
Динамо

https://youtube.com/clip/UgkxI4K2NcBM3EprUCJkXF4AB6SuJzD-2sJ0

0:2? По цимбалах... 5000 $/добу капає!

Шановні, наша біда в тому, що ми бачимо все дуже поверхнево...

Ось дивіться, що робить "супертренер" (не знаю, від тупості чи спеціально, я схиляюсь до обох варіантів):

  1. Йдуть збори в Туреччині, "супертренер" просто знущається над командою, тасуючи склад в кожній грі як гральні карти.
Ніяка мова про награвання складу, а тим паче якихось комбінацій не йде!

Добре себе проявляють Царенко і Яцик, просто ганебно виглядають сидори-шепєлі... відновлюється чемпіонат, "супертренер" тулить до основи сидорів-шепєлів, Царенко, Яцик - на лавку. Маємо - злив Інгульцю.

В наступній грі на заміну виходщить Царенко і стає кращим гравцем матчу. Це при тому, що "супертренер" тулить гравця на не рідну йому позицію правого півзахисника ! Не Волошина, який добре грав у 1-му таймі попередньої гри і якого "супертренер" в перерві прибрав, а Царенка. Мабуть думав, що Антон обложається на цій позиції)))

Про Яцика "супертренер" навіть не згадує!

  1. Тимчик. З"являється дуже сумнівне повідомлення в пресі, що Тимчик пропустить кілька днів через запалення м"язів. І що? Тимчик зникає з радарів на місяць! Ніхто нічого не пояснює! А це основний правий захисник збірної України!

Караваєв отримує дискву на матч з Зорею - і, о диво! В старті з"являється Тимчик! На надважливий матч виходить гравець, який не мав ігрової практики місяць! Що дивного в тому, що врешті Сашко невдало зіграв в епізоді з пропущеним голом, "забувши" про свого гравця? Нічого, це абсолютно закономірно!

Та ж сама історія з Паррісом: якщо навіть такого супертехнічного гравця маринувати на лавці протягом півроку чи вже може й більше - він стовідсотково втратить відчуття гри. Що й відбулося.

Лонвейка "супертренер" кидає то лівим хавом, то центральним, причому випускає не в кожній грі. Для чого це робиться? А для того, щоб гравець не "знайшов" свою гру! І втратив те, що вмів до цього, став невпевненим! Працює це? Так, ми бачимо, що це вже не той Лонвейк, що на початку.

Ну, про Самбу Діалло я вже й не кажу. Випустив на тайм чи півтайму раз чи два - та й все. А хлопак обдарований, капітан у своїй збірній!

Резюме: я вважав (і писав тут) ще до прибуття "супертренера" до клубу - він є для Динамо абсолютним злом! Так і сталося - румун знищив все динамівське, насадив архаїчний стиль і тихою сапою продовжує нищити гравців і клуб.

А дехто тут каже "Всё вам дали что вы так давно хотели!" (це про оновлений молодими склад). Таке може казати або наївний дурень, що ніц не бачить, або провокатор.

Автор:

Статус: Наставник (1330 комментариев)

Подписчиков: 0

23 комментария
Лучший комментарий
  • Томек Богданов(Tomar) - Эксперт
    19.03.2023 23:42
    Ну не был он никогда выдающимся тренером. В начале каденции в Шахтере набирал бразильцев, "причесывал" их технику и выигрывал в Украине, благо в Динамо Суркис и бестренерье, а остальные то выплывут, то тонут. С украинскими игроками он строить игру не умеет, тут добротная тактика нужна, а ее у Луческу и не было никогда. А теперь наложилось ослабление состава в Динамо и возраст не дает хоть как-то рационально мыслить, переезды вместо перелетов. Так что в Динамо все закономерно и ничего другого не будет.
    • 3
Комментировать