Гусєв - Маграо

На даний час в Динамо є 2 кваліфіковані гравці високого рівня, але яким не можуть знайти оптимального місця у тактичних побудовах у стартовому складі. Причому і Газаєв і Лужний і... після перших конторльних матчів і Сьомін схоже теж!

Якщо взяти кращий на даний момент український клуб - Шахтар (ЗНАЮ-ЗНАЮ чути це неприємно, але це факт і дуже надіюсь тимчасовий) і світовий - Барсу, то побачимо які гравці там грають на флангах, причому на флангах захисту.

Дані Алвес, Срна - швидкі, технічні - скоріше хавбеки ніж класичні захисники, але грють на позиції захисників!

 

Так от, якщо припустити, що ДК гратиме з двома захисниками-бровочниками - Гусєв і Маграо!!!!! для надійності захисту добавити ще одного опорника до Вуко, щоб страхував фланг, який розгортає атаку!

 

тим більше, що Гусєв грав захисника у збірній Блохіна (і дійшов у цьому статусі до1/4) - і то був кращий Гусєв за всі часи виступів!

Маграо теж грав у захисті, але приклад невдалий можливо не через самого Маграо, а скоріше через тренерську схему Газаєва - де ніхто бразильця і не думав страхувати!

 

Це одночасно вирішило б трансферні питання у клубі. Зараз у нас перебір атакуючих гравців і явний дефіцит захисників, особливо крайніх.

Автор: (pingvinik)

Статус: Начинающий писатель (142 комментария)

Подписчиков: 0

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Toni Black(MiloRd) - Наставник
    05.02.2011 16:25
    на скільки я пам`ятаю, то Гусев давав інтерв`ю, де казав що це вимушені випадки коли він там грав, і насправді він не любить і не має наміру там довго грати!
    • 3
Комментировать