Мудрик оказался в скандале: украинец пригласил на свидание россиянку
Украинский футболист решил завести отношения с моделью, которая публикует в социальных сетях флаг страны террориста.
Футболист Челси и сборной Украины Михаил Мудрик активно приглашает на свидание модель, оставляя под ее фотографиями в социальных сетях соответствующие сообщения, сообщает iSport.
Казалось бы, личная жизнь вингера не должна занимать общественность, но внимательные пользователи рассмотрели в профиле девушки интересный фактор – в описании ее страницы опубликован «триколор» страны террориста.Подписчикам Мудрика не понравилось такое поведения Михаила. Пользователи активно засудили выбор футболиста сборной Украины, напомнив ему о войне, которую россия ведет в Украине.
https://1football.info/bookmaker/10021-mudrik-okazalsya-skandale-ukrainec-priglasil-svidanie-rossiyanku.html
ЗІ. До речі, вона йому відмовила.
Щоб мудро життя прожити, знати треба чимало, два важливих правила запам’ятай для початку: ти краще будь голодним, аніж що-небудь є, І краще будь один, ніж разом з ким попало. О.Хайям
Топ-секрет.
Давно тут раскусили тебя, петушара.
:-)
Ну, звичайно, одне і те ж:)))
Хоча чого чекати від того, хто щиро вірить в те, що спирт робиться з порошку:))))))
Правда в тому, що чарівного пивного «Юпі» для заводів не існує.
Не можна додати щось до води й отримати пиво, навіть з урахуванням того, що існує розчинний алкоголь, навіть з урахуванням, що вода може бути газованою.
Не іс-ну-є.
-Усе інше гелі-пиво,кізельгур і т.д. і т.п то "піво" але ж ніяк не пиво-ну майже як у радянські часи "бармени" додавали пральний порошок у бочку з пивом..:)))))
Воно тільки гигикне у відповідь щось в стилі Шарікова. Ну, як приміром, зараз "відповів".
ЗІ. В мене взагалі інколи виникає відчуття, що це - програма-бот, написана студентами початкових курсів для курсової роботи, яка генерує відповіді з набору слів...
"Он меня обезоружил одним экспериментом. Он налил рюмку водки и говорит: "Хочешь, я разряжу водку, а потом снова заряжу?". Я говорю: "Как?" Он: "Ну вот снижу градус и повышу". Попробуй. Я пробую - водка, 40 градусов. Он взмахнул рукой пару раз. Я пробую - просто вода. Он снова взмахнул рукой - водка. На больших праздниках, я помню, когда сидело человек по сто, по двести, люди пробовали водку, и в рюмке была вода. Как он делал, я не знаю, но факт остается фактом", - рассказал друг Чумака Дмитрий Гордон.
Існує сухий концентрат, отриманий шляхом випарювання пивного сусла – меленого солоду, залитого окропом і охмеленого. Він стає основою для порошкового пива. Цей сухий концентрат потрібно знову залити водою, прокип'ятити, остудити, додати в нього дріжджі і залишити бродити. Це набагато простіше, ніж організувати весь процес з нуля.
https://domashnierecepty.info/novosti/chto-takoe-poroshkovoe-pivo-sushchestvuet-li-na-samom-dele-poroshkovoe-pivo
-можете так само зісти кіло цукру разом з дріжами і завязати собі бант на лобі щоб кришку не зірвало-але дно вирве точно...
Але довбень же щиро вірить, що будь-який спирт робиться з порошку...:))))) І навіть з піною в роті всім доказує, хоча не здатний навіть прочитати та зрозуміти текст по лінку, який я йому люб"язно дав.
Будеш хвалитися, що тепер знаєш, що борщ у ресторані теж готують з порошка.
Максимум, що тобі можна давати - це таблиця множення, і то - без лінків, а тільки прямою картинкою:)))))
півлітра сурогату буде в пять разів дорожче...
-як то колись у 70х появився чай у пакетиках і реально дехто брав пакетик чаю до рота і намагався гаряченою водою запивати...:)))
=гітлер наказав вивезти усіх спеціалістів і сам пивзавод з Пльзені у Німеччину -але того пльзенського пива німці не дочекались...
-можливо тому нині Чеська пивоварня Raven, яка працює в місті Пльзень з 2015 року, випустила пиво під назвою «Путін, йди на х*й» (Fuck Off Putin). Це вже друга партія напою, першу розкупили дуже швидко.
Міцність новинки – 10%, але алкоголь на смак майже не відчувається. Формально йдеться про ячмінне вино (Barley Wine) – міцне пиво англійського типу, різновид елю.
На етикетці зображено президента раші -путіна, який сумує біля потопленого українськими військовими крейсера «москва». Морська синьова та жовтий пісок символізують прапор України.
Вартість пива – 350 крон за пляшку 0,7 л.
Крім того, Raven брав участь у благодійному фестивалі пива «П’ємо за Україну», який відбувся у Празі 4 червня.
-у радянські часи два робітника загружали в бункер на сусло великий обєм хмелю в шишках-нині одна дівчинка виливає туди баночку концентрату хмелю і т.д.. і т.п...
https://www.youtube.com/watch?v=F_Ro3r1HQT8
О, Barley Wine - це цікаво... Там , крім всього, ще й специфічне обладнання треба - не у кожному варочному чані його можна зварити. І головна риса цього пива не скільки велика міцність, скільки велика щільність Плато. Вище 20 зазвичай. Звичайно, це сезонні варки, пиво специфічне і потребує багато трудовитрат.
лол....ти реально трохи десь вдарився,-ти хоть би поцікавився яка вартість підготовленої води для варки пива..
-----
телепень зараз тобі скаже, що підготовлена вода теж з порошку виробляється:))) В нього ж спирт робиться з порошку:)))))
дощова вода така мягенька,так ще й дармова...:)))))
------------
не для кожного стилю підійде м"яка вода:)
Наприклад, для пілзнерів - це саме те, що треба. Але для елів краще вода жорстка.
Є, наприклад, лагери з жорсткою водою - Дортмундер Експорт.
А взагалі, можна зробити з будь-якої води будь-яку: людство накопичило достатньо знань з неорганічної хімії:) Тим паче, що є навіть рецепти води якщо не для всіх марок пива, то для визначних точно:) Тобто можна відтворити БУДЬ-ЯКУ марку пива, якщо є рецепт варки та рецепт води.
-то таки ж не боржом з єсєнтуками ,чи миргородська або поляна розлита з криниці дядька івана,- того самого що мешкає в селі біля самої зони відчудження...:)))))
Я, як людина, котра трохи шарить в цій справі в силу свого хоббі (я тому довбню давав натяк, але він його не зрозумів в силу своєї природженої довбанутості), скажу, що бродити така суміш має близько трьох-чотирьох тижнів (якщо це лагер) при температурі приблизно 5 градусів і днів на 5 менше при температурі близько 15 градусів, якщо це ель... Це приблизні терміни, які залежать від сорту пива, штамму дріжджів...Але плюс-мінус десь так. Тобто це мінімальний термін - якщо це якісь тріпели чи квадрупели чи щось цього типу, то там може термін бути набагато більше. Тим паче коли пиво дикого бродіння:)))
Але довбень щиро вірить (і не розуміє з наведенних йому лінків), що спирт можна виробити з порошка :)))))
Якщо в тебе не вистачає клепок у голові, щоб це використати на практиці, то я взагалі дивуюся, що ти вмієш з слів складати речення (хоча це і не завжди добре виходить)
Как только его ткнёшь его же мордой в его же экскременты, он начинает нести пургу бессмысленную, по типу вот этих двух последних комментариев.
Роби порошкову горілку і порошковий ром :))))))))