співати, чи не співати- ось в чому питання...

Марко ДЕВИЧ: «Лучше хорошо сиграть, чем спеть гимн, а потом целый матч простоять на поле» Співати гімн чи ні це, звісно, власна справа кожного гравця - з однієї сторони, а з іншої - це його власне ставлення до країни та народу, честь якого він представляє (тим більше якщо він знає цей гімн і просто не бажає його співати). Гравець націоноальної збірної повинен одягти жовто-блакитну футболку і померти за неї наполі, а не для того, щоб дорожче продати себе в майбутньму. Звичайно можна "Хорошо сиграть а не простоять наполе" в окремо взятому матчі, але НАЦІОНАЛЬНА команда ніколи не доб"ється великого результату не ставши єдиним цілим, колективом однодумців, об"єднаним спілиними цілями та традиціями.

Автор: (yarikozzz)

Статус: Начинающий писатель (144 комментария)

Подписчиков: 0

1 комментарий
Лучший комментарий
  • Дмитрий Малюта(DimaSolnce) - Старожил
    27.03.2011 19:48
    Очередной вброс говна на вентилятор.
    Уважаемый, я очень люблю Украину. Я вхожу в те 8 %, которые отсюда никогда не уедут и будут действовать до конца. И мой персональный девиз вот тут "http://www.embrus.org.ua/ruslang/creativity/index.php?ELEMENT_ID=497" (Я - украинец ?.!).

    Так вот, как по мне, пусть лучше Девич классно играет в паре с Шевой - и не знает слов гимна. Пусть они забивают и команда выигрывает в каждом матче. И в какой-то момент Марко проникнется. Проникнется, выучит и споет. На каком-нибудь ЧМ-2014. Всему свое время. Всему - свое место. И каждому - свое дело. Так вот, займитесь делом, которое будет полезно хотя бы для вас, вместо того, чтобы вбрасывать такое говно на вентилятор.
    • 1
Комментировать