Нам потрібен швидкий форвард

Пара динамівських нападників,яка наводила жах на всю футбольну Європу...я думаю,що Ви зрозуміли про кого йде мова.Звичайно це - дует Шевченко Ребров.Крім,розуміння одне одного з пів слова,форвварди вирізнялися шидкістю:швидкістю прийняття рішення,швидкісю мисленя та дистанційною швидкістю,чого так в чора не висталало Динамо.

Я здивований,невже Динамо не потрібні швидкі нападники.Завжди київська атака славилася своїми спринтирами.Можна згадати швидкість :Блохіна,Заварова,Саленка,Шевченка,Реброва.Зараз окрім молодих Кравця та Зозулі швидкісних форвардів в нас немає.

Динамівські селекціонери завжди в пошуках нападників.Майже кожен рік до столиці України приїздять форварди майже з усіх куточків світу.Але чому з часів Маріса Верпаковскіса Динамо не шукає скоросного нападника.Були чутки ,що Динамо цікавиться Олександром Кержаковим,але нажаль він вибрав Севілью.

Леандро Машаду,Роберто Нанні,Клебер,Гільєрме,Андре все це -форварди які були купленні Динамо за останні 6-7 років.Всі вони центральні нападники,"королі штрафоного майданчика" але не швидкі.Вони не здатні грати в контратакуючий футбол.Головний їхній козир це - штрафний майданчик.

Можливо,для ЧУ це - саме те,що потрібно,але в єврокубках Динамо     не дуже часто грає першим номером.

В чора,був величезний дефіцит саме такого нападника.Тільки Динамо вмикало швидкість Брага сипалась.

Роман Зозуля і Артем Кравець можлив не погані хлопці,але не футболісти.Вони явно не рівень Динамо.Як колисть говорив Великий Валерій Васильович Лобановський:"В Динмо повинні бути тільки кращі.ЦЕ ДИНАМО".

Автор: (stanok)

Статус: Начинающий писатель (130 комментариев)

Подписчиков: 0

33 комментария
Лучший комментарий
  • A у(L1ght) - Наставник
    08.04.2011 19:40
    • 5
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии