Будні великої команди...

Темы:
Валерий Лобановский, Динамо, Мировой футбол, Украинский футбол

Події, про які тут йтиметься, відбувалися півстоліття тому. Найцікавіший період у житті ДИНАМівців Києва, які готувалися до вирішальних матчів на європейській футбольній арені. З документальною точністю вони описані в одному з розділів цієї книги.

І все це напередодні одного з головних для ДИНАМівців футбольних подій весни - 1975-го в суперечці за Кубок володарів кубків...

Деві Аркадьєв,

3 лютого 2024,

Філадельфія.

х х х

Автор: (Devi)

Статус: Эксперт (7431 комментарий)

Подписчиков: 143

3 комментария
Лучший комментарий
  • Хотаб Хоттабыч(Hotabyc) - Наставник
    04.02.2024 01:59
    Не знаю, Деві, якось ще років 15 тому, прочитавши ваш заголовок "... великої команди", я дійсно і вірив і ностальгував. Зараз...апатія і зневіра.
    А що тут великого залишилось і від команди і від клубу крім спогадів старих вболівальників, як ми з вами?
    Дивився я всі матчі на зборах цієї купки нездар і згадував розумничка Леню Буряка з його пасами сантиметр в сантиметр, реактивного Ігоря Беланова, бійця Демьяненка, наступне покоління Валіка Белькевича і Саші Головка.
    Гравці різних всесвітів з цим поколінням, яке нічого крім втікти з країни хоть куди закордон не прагне, ні пермог ні трофеїв. Ця футболка, ганьба клуба вже в кожному матчі - для них пусті слова. Карпати давно вже вболівальники за провальні ігри і менеджмент кличуть вівці. Безвольні, таке ж безвольне і це покоління Динамо.

    Розумію, що важко, війна, різні локації проживання вас і керівництва Динамо, але може б ви якось домовились з власником Динамо про чесне інтервью десь в Европі чи онлайн в Інтернеті про майбутнє клубу і пошук нових власників з купою відвертих незручних запитань про те що діється з клубом, селекцією, відходом фактично правої руки Суркіса з посади віце-президента. фінансуванням клубу і його боргами(бо кредиторська заборгованість за даними Форбс з рік тому давнини була більше півмільярда гривень)? Бо місцева журналістська дітвора нажаль нічого гострого і відвертого не зробить, тай Суркіс не піде з ними на відверту розмову куди ми(Динамо) йдемо.
    • 2
Комментировать