ВАТ ФК ... “Динаміт” (Київ)

Про вчорашню гру писати не буду через дві причини: важко писати про те, чого немає і до того ж все вже тут і до мене сказали тому немає сенсу повторювати очевидне. Краще б вони програли, але билися за перемогу, ніж побачити те, що було вчора.

Переходжу до основної частини: що робити нам, вболівальникам? Варіанти:

 

1)      Матюкатися (що ми робимо часто і успішно :-));

2)      Спробувати зловити наших “майстрів шкіряного м’яча” і набити їм пики за неповогу до вболівальників (жарт);

3)      Придумати щось конструстивніше за перші два варіанти.

Ось моя (хоча ідея вже стара і належить вболівальникам Манчестер Юнайтед, незадоволених політикою клубу) ідея: давайте замість того, щоб патякати, створимо ВАТ “Динаміт” (Київ). Домовимося вносити (тут і далі всі цифри умовні, про це можна говорити більш детально, якщо ідея “оволодіє масами” :-)), скажімо, десять доларів на місяць на клуб. Від початку домовимося, що проект — неприбутковий і все зароблене іде на розвиток клубу. Наймемо тренера і гравців, прив’язавши їх зарплатні до результатів, заявимо команду у другу лігу і — вперед до зірок J. Керуватиме клубом Загальна Рада Власників, що прийматиме основні рішення голосуванням через Інтернет.

Зараз Динамо — це іграшка Суркіса і він може з нею робити усе, що йому заманеться. Ну і нехай: у нас буде власна іграшка. Якщо буде справжній інтерес — то з часом наша іграшка буде кращою.

Що ви думаєте?

Автор: (DarthVader75)

Статус: Начинающий писатель (67 комментариев)

Подписчиков: 0

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Victor Shalabai(Sector) - Наставник
    15.04.2011 23:58
    За Оболонь можно заболеть. Как несколько мер "гражданского неповиновения" походить на игры Оболони с флагами и символикой Динамо. Или за Арсенал таким же способом.
    • 3
Комментировать