Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

The Zoo

2024-02-19 07:37 Він був фанатом "Динамо" Київ та не любив "Шахтар". Більше всього не любив Жадсона. Саме через ... The Zoo

Він був фанатом "Динамо" Київ та не любив "Шахтар". Більше всього не любив Жадсона. Саме через цього бразильця нелюбов до "Шахтаря" досягла свого апогею. Після його відомих слів адресованих "Динамо".

У нього був друг Шурік. Ще той приколіст. Знаючи його не любов до кактусів, Шурік подарував йому на днюху саме цю декоративну рослину.

Ще й написав на горщику "від Шуріка". Це був блакитний кактус Рейнбоу, що трохи веселило його душу. Адже кактус був в кольори улюбленої команди.

Тим не менше, він не хотів його тримати у своїй кімнаті, а, попредньо тріммером вистриг логотип улюбленого клубу, заніс до свого зоокуточка.

Ось так посередині великого вольєру-зоокуточка, що був його гордістю, з'явився середніх розмірів горщик із блакитним кактусом.

Кактус він вирішив назвати "Динамо від Шуріка". Або скорочено ДеВеШа. Адже власник зоокуточка також був на приколі.

Мешканці зоокуточка дуже швидко звикли до ДеВеШа. Їжаки Думдум та Сандеро прийняли ДеВеШа за їжачиху. Статевий інстинкт змусив їх закохатися в ДеВеШа. По черзі вони намагалися вилізти на нього, щоб знайти це жадане отвєрстіє і зробити свою справу.

За цим, сміючись від хохіту, спостерігали інші мешканці зоокуточку та сам власник.

Песик Джок та старий битий пес Льова, папуга Грей сміялися у весь голос. Собаки аж валялися під столом від хохіту Кіт Бам був трошки хитрішим. І хоча йому було також дуже смішно, він намагався сміятися тишком, боючись образити братів-їжаків.

Папуга Грін та черепах Деварк не сміялися ніколи. Грін щоранку співав "Черемшину", але не той знаменитий романс на музику Василя Михайлюка та слова Миколи Юрійчука, а іншу варіацію цього безсмертного хіта. Голосом Дмитра Гнатюка він співав: Гучно мовив диктор, мов у лісі: - Київ виграє у Кутаїсі! А Медвідь жене м'яча по краю, Бишовець з Хмельницьким нападає.

Всюди гарно виграють кияни, Не страшні їм форварди й тарани, Бібу і Мунтяна, Сабо, Поркуяна Ждуть медалі, ждуть.

Як Соснихін в нападі зіграє, То Торпедо з Києва тікає. Біба розпечатав їм ворота І відбив від золота охоту.

Всюди гарно виграють кияни, Не страшні їм форварди й тарани, Бібу і Мунтяна, Сабо, Поркуяна Ждуть медалі, ждуть.

Ось як хлопці-динамівці грають, В кубки золото вони складають, А прийдуть часи, коли й богиню Заховають в українську скриню

Всюди гарно виграють кияни,Не страшні їм форварди й тарани,Бібу і Мунтяна, Сабо, ПоркуянаЖдуть медалі, ждуть.

Деварк був найстаршим мешканцем зоокуточка. Йому було вже майже 90 років. Він нічого не робив, лише повзав по одній і тій же лінії свого маршруту, бажав іншим мешканцям прожити 120 років, адже сам мріяв прожити стільки. Черепах знав, що коли йому буде 109 років, він почне мріяти прожити до 150.

Стравохід Деварка від старості працював погано. Тому він часто зригував не перетравлену їжу. Він запихав цю їжу назад і...знову зригував. Так продовжувалося щодня, щотижня, щомісяця, щороку. Нічого нового від цього черепаха мешканці зоокуточка, або колєгі-зооуголчанє як називав їх Деварк, не бачили.

Після чергової невдалої спроби позбавити цноти ДеВеШа їжаки Думдум та Сандеро обурювалися. Вони думали що ДеВеШа хоче відмінусувати їх їжаче достоїнство.

  • Даже за спасібо мінусуєт,- псіхував Думдум.

  • Не вгадав ... дядя Йожик... зависоку оцінку Марсельєзам давав!, - відповів закривавлений Сандеро.

Думдум гнусяво продовжував: - Например, когда ты благодаришь кого-то за ссылку. Или минус под очевидным фактом..." Очень правильно подметил. "Мильён" раз уже такое наблюдал.

-Прекратите публично совокупляться в моем блоге! - несподівано заволав Грін

Це почув власник зоокуточка та мало не луснув від сміху. Грей засміявся таким же сміхом. Джок та Льова, за звичкою, покотилися від хохіту під стіл. Бам також хотів засміятись, але відчув нєдомаганіє та стримав сміх.

Грін продовжував умнічать: Лень искать скриншоты, вчера попавшиеся на глаза: не было там офсайда. И не надо одного игрока, не принимавшего участия в эпизоде, "удваивать". Могу парировать вашим же способом: две карточки Карвахалю превратили в одну.

Мой пост о другом: о продолжающемся творческом развитии манипуляций.

Только заменой всей пьяной матросни, только. Замена пароходства тоже назрела, но играть она в любом случае не сможет.

Эти ребята к футболу имеют лишь формальное отношение: контракты, форма, прически и так далее. Уж поверьте моему опыту наблюдений за движениями ног у футболистов

Після цих слів здавалось що затрясеться від сміху навіть ДеВеШа.

Деварк вирішив сказати своє важливе слово, але після чергової відрижки у нього получилося: Пару лет тому назад, в день своего рождения, получил в личку сообщение, в котором был такой абзац....

Він не зміг договорити бо всі обдзюрилися від сміху.

-Хорошие люді п'ют хорошеє піво! - пролунало невідомо звідки

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.02.2024, 07:37
19.02.2024, 07:37
553946 0
auto-andrj-bortnk
Статус:
Старожил (726 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 2 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть