Порядність? Нахіба? За це гроші не платять.

Темы:
Украинский футбол

Спочатку хотів написати тільки про шахтьор. Але прочитавши коментарі, мені огидно, що у нас на сайті виправдовують непорядність. Схоже у нас на сайті зграя кротів.

Ну а що стосується шахтьора, то хтось чекав, що буде інакше. Скажу тільки при луческу шахтьор був більш порядний (якщо це можна назвати порядністю) - після голу адріянкі луческу змусив їх пропустити гол. Тут цим і не пахло.

Ну а вернидуб побоявся щось сказати поперек шахтьора, мало шо може бути. Мужик же. А у шахтьора можуть погнати тренера, а тут вернидуб.

ЗІ.

Рука рудого? чи палкінда?

ЗЗІ. Згадалися моменти, коли гравці обігрували захисника, захисник травмувався, але нападаючий, який міг забити гол, вибивав м"яч в аут. Звичайно це незрозуміло для виправдовувачів шахтьора. Благородство, а шо воно дає?

Автор: (kna)

Статус: Эксперт (35248 комментариев)

Подписчиков: 13

43 комментария
Лучший комментарий
  • Фанера "М`Gladbach 0-10"під MUN 0:7, МAN 0:6 і ROT 1:7(zloe_bobro) - Эксперт
    04.03.2024 15:23
    Я автора трохи підправлю.
    Тут не зовсім виправдовують шахтьор. Тут просто констатують факт, що формально на цей раз вони правила не порушили. От і все.
    Ну, тобто, визначили, що гімно лежить там, де і повинно бути і ніяких правил при цьому не порушено, ну а що воно воняє...ну так чого чекати від гімна?
    • 4
Комментировать