Хочу побачити...

Темы:
Динамо, Шахтер, Украинский футбол

Хочу побачити, що буде, якщо хоча б раз "Шахтар" відсудять так, як судять "Динамо". Щоб судді дозволяли суперникам кротів стрибати прямими ногами в ноги підземним, а судді бачили б пенальті у ворота "Шахтаря", щоб весь матч проти землерийок грали не просто грубо, а жорстоко, але судді разом із ВАР нічого в цьому кримінального не бачили, щоб гравцям " Шахтаря" за ігрові зіткнення роздавали б картки, а за претензії на адресу судді після жовтої давали б червону. Хоча б один матч, щоб побачити, що буде з цим УАФ після цього.

Автор: (edvard)

Статус: Наставник (1294 комментария)

Подписчиков: 26

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Фанера "М`Gladbach 0-10"під MUN 0:7, МAN 0:6 і ROT 1:7(zloe_bobro) - Эксперт
    08.03.2024 10:38
    ну ви розсмішили...
    Я згадав один смішний матч, після якого вирішили кілька років не ставити пенальті у ворота фк суцктар (я розповідав, після чого у європейських вболівальників виник мем з іншим написанням назви цього клубу)
    Тоді за Чорноморець, за великим рахунком грав лише воротар та ще пара гравців - інші намагались ламати комедію, але таке трапляється, що м"яч тупо не йде у ворота плюс ще й воротав схопив зірку в матчі і тягнув все. Короче кажучи, була б нульова нічия, якщо не один момент. Під час однієї з смішних атак Чорноморця м"яч потрапляє у руку захисника чорно-іржавих і суддя мав ставити пенальті, який і був реалізований. Так що взамін гарантованих трьох очков фк суцктар отримав нуль.
    От якраз після цього матчу і пішли комедії довжиною в кілька років, коли Товаре вибиває м"яч руками з ворот, а судді цього не бачать, чи коли захисник тупо зносить суперника з тим же результатом...
    • 1
Комментировать