Я плачу, бо справедливість вона у нас таки має місце бути!

Темы:
Украинский футбол

Ну і плачу звичайно тому, що бідному, тендітному, вразливому зубкову за такий мале-енький фольчик нелюди з кдк дали аж ДВА матчі дискваліфікації. Але не переживайте з Динамо воно (тендітне створіння)грати буде бо треба ж щоб шахтьор був в найсильнішому складі.

До речі цей обурливий вчинок воротаря проти зубкова розглядався з участю італійця (не всі ще виїхали, хоча може він з Італії розглядав.) Так ось вони вирішили, що ніжний і т.д. зубков нашось дуже сильно розігнався (десь на півмурзіка). АЛЕ він все робив щоб не промазат.., пардон, вдарити по голові цього необачного воротаря. Він і ногу розслабляв і прибирав її. Але - майстерність не проп"єш! Не промазав. От і маємо АЖ due giochi (це італійською дві гри).

ЗІ. A propos (це латинню), а чому не сказали, як покарали воротаря? Там матчів на 5 тягне.

ЗЗІ. Скріна немає. За ним звертайтесь самі знаєте до кого. Хоча навряд чи отримаєте, бо він рубить правду-матінку (мені сказали, що це слово не лайливе) тільки за Динамо.

Автор: (kna)

Статус: Эксперт (36140 комментариев)

Подписчиков: 13

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Фанера "М`Gladbach 0-10"під MUN 0:7, МAN 0:6 і ROT 1:7(zloe_bobro) - Эксперт
    20.04.2024 12:44
    Тю! Я б здивувався, якщо б його дискваліфікували на матч з Динамо....
    Навіть якщо б Зубков (чи ще хтось) отримав вилучення перед матчем Динамо, то ЗНОВ би сказали, що "команди повинні грати в найсильніших складах"...Причому маючи на увазі не командИ, а командА...
    • 3
Комментировать