Українські міста Євро-2012: погляд з Німеччини (ФОТО)

Журналісти німецького видання Bild нещодавно побували з візитом в Україні, під час якого відвідали всі приймаючі міста чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Представники відомого видання насамперед відзначили непривітність українців, незнання ними англійської мови (не говорячи вже про німецьку). відсутність меню англійською в ресторанах, жахливий стан українських доріг тощо.

Загалом же німецькі журналісти намагалися показати Україну з негативного боку. Повний текст матеріалу читайте у журналі "Футбол" від 9 червня 2011 року.

Наразі ж публікуємо фоторепортаж Bild'а.

                                                                                                                                                                        Джерело: http://2012ua.net

 

 

 

 

 

 

Автор: (tucha)

Статус: Наставник (4307 комментариев)

Подписчиков: 1

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Ростислав Котвицкий-Миронец(rostoman18) - Старожил
    07.06.2011 14:01
    ну не знают они наш менталитет. нету в наших людях того,что есть у европейцев - "любой человек - потенциальный клиент". тем более, за двадцатый век немцы мало у кого вызывает позитивные воспоминания и едва ли не единственное, что им скажут при встрече, - "Hitler - kaputt!"
    незнание английского? да у нас даже руководство страны (для немцев это должно показателем,а не для нас) и родного-то языка не знает!а английский не шибко и востребован среди простых людей (немецкий - тем более).
    дороги? вернёмся к менталитету. у меня одноклассник собирался поступать в автодорожный с одной благородно целью: подняться в карьере и тырить бабки (к счастью, уехал на пмж в Канаду).
    короче, про Германию тоже можно много чего накатать при желании. Не нравится - не участвуйте в ЧЕ. Tsch?ss!
    • 5
Комментировать