Ця убога молодіжка хоче виграти Євро-2011?

Перед початком молодіжного чемпіонату Європи в Данії ми чули багато пафосних висловлювань про готовність виграти молодіжний форум, проте дебютна гра з посередньою молодіжкою Чехії продемонструвала абсолютну неготовність як команди, так і тренерського штабу до участі у турнірі на півночі Європи.

Перш за все програв сьогодні розхвалюваний раніше Павло Яковенко, який сьогодні довів свою непридатність до боротьби за путівку на олімпійські ігри... Отримавши два м'ячі  у власні ворота і все-одно продовжувати грати від оборони може дозволити собі тільки тренер рівня середняка ураїнської прем'єр-ліги... і цю людину ще хотіли призначити головним коучем національної збірної? Соромно за таку країну і за такий футбол!

Щодо гравців молодіжки, то вони теж виявили свій низький клас і неготовність до великих звершень... Особливо розчарували Ракицький, Зозуля і Ярмоленко... Як ці хлопці збираються обігрувати англійську молодіжку із Олбрайтоном, Хендерсоном, Мансьєном, Старіджем і Уелбеком в складі чи молодіжну Фурію Роху з Хуаном Матою, Дієго Капелем, Хаві Мартінесом, Хефреном, Тьяго Алкантарою та Бояном на полі?

Хочеться вірити в диво, але тепер нам потрібно здобувати дві перемоги, тому й диво має бути подвійним... Залишається лише вболівати.

Автор: (Oscar_Olsson)

Статус: Читатель (3 комментария)

Подписчиков: 0

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Александр Медвинский(MegaSeedorf) - Наставник
    12.06.2011 21:40
    Ну ну, говна тонну вылью, а потом верить буду! А потом в любом случае в плюсе, проиграли, значит я говорил, что ужасная сборная, выиграли, говорил, что буду верить! Как, на одесском базаре! Стыдно. Если болельщик, будь бескомпромисным! Верьте до конца!!! И тогда они для Вас выиграют!!! Давайте с себя начнем!!!
    • 2
Комментировать