Браво,Ігор Михайлович

Я не іронізую.Мені дійсно подобається,що керівництво Динамо вже не боїться шантажу з боку іноземних футболістів та їх агентів.

Я не думаю,що- вилика таємниця,що більшість іноземців їде в Україну насамперед за довгим доларом.Все інше їх мало цікавить.

Сьогодні ми постійно чуємо,що якийсь футболіст переходить в Динамо,але в самий останній момент від змінює свою точку зору,і залишається в старом клубі.Так само було минулого літа,коли Андре не хотів їхать в Динамо,не хотів їхать поки Ігор Михайлович не підкину ще грошенят.Так само було з Бангурою,він вже був в Києві,але потім передумав,довилося знову лізни в карман.

Аналогічна ситуація вийшла з Кардоссо та Кароччоло.Ніхто за них платити величезні кошти не збирається.20 лямів Кардоссо не коштує.Шахтар минулого літа не купив за 25.

Так і зарз ситуація з нігерійцем з Сошо.Він приїхав все йому сподобалося,фінанси задовільняють.Потім з"являються агенти,які кажуть ,що можна зрубиь набагато більше.Нехочете 6,ми візьмем безкоштовно Аді,а ви далі приписуйте інтерес з боку ПСЖ та Аякса.

Якщо Гармашем цікавиться Лаціо,то потрібно відпускать,хочаб в аренду,можливо це буде новим стимулом для Дениса.

Автор: (stanok)

Статус: Начинающий писатель (130 комментариев)

Подписчиков: 0

41 комментарий
Лучший комментарий
  • Денис Софронов(sdv) - Опытный писатель
    20.06.2011 15:10
    Гоменюка? А чего не Белика? Он и ножницами через себя бьет и кротег бывший, а значит за Рыбку мстя. Грустно конечно это все, но с другой стороны ИМС очень конкретно отказал бразилу Диего Маурисио (или как там его), а значит устал получать по лбу граблями. Имена звучат очень приличные и понятно, что вероятность облома велика, зато и выхлоп со всего этого может быть лучше, чем с Андре
    • 21
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии