Гра проти дзеркала

Темы:
Сборная Украины, Лига наций

Якщо чесно, не хотів писати окремий блог, даний матеріал не заслуговує на окремий пост. Все чекав, поки хтось напише про наступного суперника і хотів просто додати комент. Але, все таки.

Сьогодні вихідний і була змога виділити кілька годин на штудування чеських форумів. І здивувався, бо практично читав коментарі українських вболівальників.

Навіть перевіряв налаштування браузера, чи не перекладає , випадково, мені сторінки)) Абсолютно не є знавцем чеського футболу, але ось, що довелось прочитати з форумів, статей і коментарів:
  1. Тренер чехів – це , як дві краплі води, наш Ребров. Він теж колесив по просторам Катару, ОАЕ, Японії, навіть в Лівані був (не знаю в якості кого), потім був головою якоїсь футбольної асоціації. Результати цих скитань досить неоднозначні, інколи його досить швидко звільняли (тут він відрізняється від Реброва, бо з УАФ його точно ніхто не звільнить). Мені вже на цьому етапі стало цікаво)

  2. Вболіваники часто жалілися, що він обирає склад по старим спискам і старим заслугам. Або просто по належності до клубу до сильних чемпіонатів, навіть якщо гравець там сидить в глухому запасі. В той же час з чеської ліги, скромніших, але «робочих коней», ігнорує. Тут, до речі, одна букмекерська контора прогнозує суттєву зміну складу на матч з Україною. Чи можна вірити букам?! Але, принаймні, вони за свої заяви відповідають грошима. Знову таки, щось мені це все нагадало) Щодо зміни складу, надіюсь в нас в штабі є кому цим займатися і прогнозувати подібний розвиток подій, або може хоч хтось, аналогічно мені, почитав пресу і буків))

  3. Почав далі читати буків і зрозумів, що тренер чехів обожнює стандарти. Причому чомусь вони вирізнили саме кутові. В нас самі знаєте яка ситуація з цим, хоч і маємо відповідних захисників.

  4. Вболівальники критикували тактику тренера, що після переходу середини, гравці часто не знали як продовжувати атаку. Всі атаки закінчувались рикошетами, відскоками, випадковими голами без награних комбінацій. Тут я вже остаточно визначився з назвою блогу)), ми також часто виїжджали на тих же індивідуальних діях окремих гравців, або за рахунок відскоків.

Все, вищенаведене, навело на роздуми, що ми будемо грати проти самого себе. Виграти в самого себе — це більше, ніж просто перемога. Це про подолання власних сумнівів, страхів і обмежень, які ми самі собі ставимо. Це про розвиток. А чи здатний цей тренерський штаб вносити щось нове?! На мою думку, навряд. Особисто я очікую нудну гру, багато боротьби в центрі поля і мінімум голів.

P.S. Живих коментарів звичайних вболівальників про наступного суперника (про нас) поки ще дуже мало (напевно вже завтра з"являться), а ось чеські футбольні діячі вірять в перемогу над Україною. Ще знайшов таку статистику з порталу Football Meets Data (скрін)

Автор:

Статус: Наставник (2335 комментариев)

Подписчиков: 1

2 комментария
Комментировать