Історія повторюється ?

3 липня - День розгрому князем Святославом Хазарського Каганату.


3 липня одна з найважливіших дат в історії Української  нації. День Перемоги Українського  війська князя Святослава над Хозарським каганатом. Поки ми, Українці, живі, ми будемо славити Великі Перемоги наших дідів. 3 липня 964 року дружина князя русів - Святослава здобула нищівну перемогу над військом Хазарського каганату. Столиця Каганату - Ітіль була взята військом Святослава та зруйнована, потім були взяті й зруйновані ключові фортеці іудейської Хазарії, що складали основу її паразитарної влади. Хазарський каганат - хижацька паразитична держава, яка протягом багатьох років винищувала населення слов'янських племен, розоряло набігами всі південні області Русі і поширювало свій вплив все далі на північ.
Святослав не тільки зруйнував Хазарський каганат, а й намагався закріпити завойовані території за собою. На місці Саркела появлется українське поселення Біла Вежа, Тмутаракань переходить під владу Києва, є відомості про те, що українські загони перебували в Ітіле і Семендер до 990-х.
Хозарський каганат був першою державою, з яким довелося зіткнутися Давньої Русі. Від результату боротьби цих двох держав залежала доля не тільки східно-європейських племен, а й багатьох племен і народів Європи та Азії.
Для Київської Русі ж ця перемога означало колосальне зміцнення могутності української держави, вихід Русі на головні ролі у світовій політиці того часу, торжество української зброї і духовного переваги над паразитичним хозарським державою.

І ось 5 липня 2011 року історія повторюється , українська команда повинна перемогти татарську  , яка намагається заполонити Україну !!! ))

 

Автор: (FenikS)

Статус: Наставник (4231 комментарий)

Подписчиков: 0

38 комментариев
Лучший комментарий
  • Alexander K(kiralexi) - Старожил
    03.07.2011 16:34
    Бразильские татары
    • 5
Комментировать