По холодним слідам

Після вчорашнього перегляду матчу у очі кинулося одне: гри як такої немає...

Багато йдеться про Сьоміна, як поганого тренера. Я не заперечую - гра з 1 нападником і від захисту - точно не динамівська. Але якщо подивитися глибше, то розумієш, що не у всьому винен тренер. Хіба винен Сьомін, що Хачеріді не розуміє, що це таке діагональне страхування? Чи в тому, що Каддурі не вміє вибирати позицію? Чи в тому, що від Діакате відскакує м'яч, як від буратино? Чи в тому, що Юсуф під час удару по воротах Шовковського дивиться футбол, а не грає в нього? Чи може Сьомін винен в тому,  що Сілва іде в обіграш впоперек поля на своїй половині поля? Чи в тому, що Ійде при прострілі біжить  на дальну штангу, а не на випередження голкіпера? Чи може ЮПС примушує гравців приймати м'яч з метровим відскоком від ніг?

Шановні, це все рівень гри гравців!

На мою думку,  потрібно щось змінювати гравцям: або змінювати відношення до гри, або в першу лігу в Динамо-2 (якщо й туди приймуть). Адже футбол - це командна гра.

Автор: (lebos)

Статус: Опытный писатель (320 комментариев)

Подписчиков: 0

10 комментариев
Лучший комментарий
  • alex rusen(alexrusen) - Начинающий писатель
    04.08.2011 18:53
    Шановний автор Ви так тонко розбираєтесь в тактиці (діагональне страхування, вибирати позицію...), можливо Вам стати тренером?
    Сьогодні всі знають тонкощі гри і як правильно приймати м'яч. А збудувати справжній колектив однодумців може тільки сильний Тренер, нажаль це не Льосик, не Муня, Не ЛИБ, не Саба, не Газаєв, не Калитвенцев, не Сьомін, не Лужний.
    А ті гравці які є в ДК вміють грати в футбол, інваліди в МС 2-0, ШД 3-0,3-1 не виграють.
    • 2
Комментировать