Сознание пропитаное водкой и семичками

Інколи,коли поганий настрій читаю сайт"Террикон".Сайт опозицінує себе,як сайт вболівальників Шахтаря,і я так зрозумів частково Металіста.
Сайт за змістом є антидинамівським.Скільки в людей "желчі",я особисто ще не бачив.Вигадують собі,якісь фантастичні хімери і потім змагаються хто краще вкусить,чи обільє лайном.
Можливо слід в психоатрії час ввести новий термін:"сознание пропитаное водкой и семечками".
Перекручування фактів,фрази виривають з контексту і потім вставляють їх в заголовок.Я так зозумію,це робиться не без дозволу керівництва клубу,бо кореспондент сайту завжди подорожує з командою.
Але мене найбільше вражає коментарі відвідувачів.Такої неадекватності я не бачив ніколи.Можливо в психоаналіз слід вести нове поняття:"сознание пропитаное водкой и семичками".
Якщо це пройшло в політиці,то чому не може пройти в футболі.Електорат відповідає.Головний принцип:"Не за,а проти".
І головне,я думаю,що такі пани як:Динисов,Мітревелі,Вацько(вчорашній матч) зробили все,щоб я вболівав за дві команди,за Динамо і ту команду яка грає проти кротів.

Автор: (stanok)

Статус: Начинающий писатель (130 комментариев)

Подписчиков: 0

47 комментариев
Лучший комментарий
  • Влад Б.(igemon) - Наставник
    19.09.2011 20:07
    Вы, батенька, мазохист... :-)
    Когда плохое настроение, надо читать что-то радостное и весёлое. Или, как минимум, интересное. Но никак не "Террикон".
    Что же касается желчи, неадекватности и т.д. , то, думаю, кроты, зайдя на наш сайт, думают примерно то же самое. Но сравнивать не могу, на Террикон заходил всего один раз, да и то очень давно.
    • 9
Комментировать