Селюк обманює людей

По-перше, хочу сказати, що мені самому не подобається гра Динамо проти Таврії. Отже, не збираюсь виправдовувати Сьоміна в плані тактики гри чи налаштуванні гравців на гру.

Але навіщо Селюк перекручує факти?

Він каже, цитую: "Но я бы через СМИ хотел бы ему [Семину] сказать, что в футболе все команды, не только Таврия, но и то же Динамо, должны каждый матч так играть, как будто на чемпионате мира".*

Сьомін ніколи не говорив, що Таврія грала так, наче грала на Чемпіонаті світу. Це вже Селюк придумав. Сьомін сказав, цитую: "Такое впечатление, что Таврия сегодня чемпионом стала".**

Не треба бути генієм, щоб зрозуміти, що Сьомін мав на увазі саме реакцію футболістів Таврії після фінального свистка. Мені ця реакція теж здалася дивною. Дійсно, виглядало це так, наче вони виграли якийсь кубок, а не зіграли вдома внічию.

Якби Сьомін хотів підкреслити настрій Таврії, що вона билася на полі, наче на Чемпіонаті світу грала, то він би так і сказав "Таврія так грала, наче на Чемпіонаті світу". Але ж сказав, що "Таврія наче чемпіоном стала". Ключове слово "стала", яке вказує на реакцію після свистка. Це стьоб, мовляв раділи цій домашній нічиїй, наче Чемпіонат світу виграли.

___

* Інтерв'ю Селюка: http://dynamo.kiev.ua/news/76264.html

** Інтерв'ю Сьоміна: http://dynamo.kiev.ua/articles/76086.html

Автор: (DK1)

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 0

13 комментариев
Лучший комментарий
  • Юрий(veselyy_boyko) - Наставник
    31.10.2011 22:51
    Вопрос донецким и к ним примкнувшим: так кто вы говорите "всё купил"? напомните фамилию!
    • 3
Комментировать