Міля/Браун

На вихідних переглянув декілька матчів за участю Брауна Ідейе в його колишніх командах.Перглядав матчі повністю,а не тільки гольові уривки.Я дуже радий,що в "Динамо"є такий нападаючий.

В сумно відомому нам "Ксамаксі" він виконував роль накінечника.Який не шукає партнерів,а намагається сам індивідуально завершити епізод голом.Яскравий індивідуальіст.

В "Сошо" він вже частіше грав в парі.В парі з таким самим напандиком по стилю як і сам.Щось було схоже на дует нападників "ЦСКА" Вагнер-Думбія.Обоє біжать,обоє багато рухаються,обоє максимально націленні на чужі ворота

Моя особиста точка зору,що в "Динамо"  партнери більше заважають йому, ніж допомагають.Він шукає Мілю і Шеву на полі,а не ворота.Матч з металобрухтом,яскраво продемонстував його індивідуальну майстерність.Мілевський дуже добре взаємодіє з крайніми форвардами Гусєвим і Ярмоленком.Брауну він не відав жодної результативної передачі.

Нам дуже не вистачає плеймейкера.Мілевський з ролю відтягнутого форварда/атакуючого хава явно не справляється.Потрібен гравель на кшталт бразильської десятки.Такий як -  Хав"єр в Харкові.

Можливо,Безус,який може розігнати атаку з глубини.

Звичайно моє розуміння футболу - дуже далеке від ідеального.Тому -це тільки мої власні спостереження.

Автор: (sergiy_tyschenko)

Статус: Старожил (632 комментария)

Подписчиков: 0

18 комментариев
Лучший комментарий
  • (juliasia_13) - Старожил
    15.11.2011 14:21
    Почему это Миля не отдал ни одного результативного паса на Брауна? А второй гол Александрии?
    Милевский мастер тонкого паса, и Браун не всегда его понимает, в отличии от перечисленных Вами Гусева, Ярмолы, Алиева и Шевы. Надеюсь они наладят это взаимопонимание на поле, мне кажется у них получилась бы не плохая связка.
    • 6
Комментировать