Жалюгідна, боязлива тактика Сьоміна

Набридла тактика на утримання рахунку, набридла боягузливість команди, особливо у вирішальних матчах, бо тренер завжди в таких ситуаціях включає задній хід. Вихід 5-го захисника - це взагалі ахтунг! Сток Сіті - це що, Барселона?! Ні, це всього-навсього посередня британська команда без досвіду гри у єврокубках.

Сток Сіті йшов ва-банк, прибравши свого опорника і випустивши нападника. Треба було цю можливість використовувати, зігравши на контратаках. Ну якщо контратаки не виходять, то заміни ж ти 1-2 гравці, трошки перебудуй свій півзахист. Так ні, він наклав у штани... випустив захисника. Черговий раз наступив на одні й ті ж самі свої граблі. Розумний вчиться на чужих помилках, дурень - на своїх, а Сьомін, таке враження, взагалі не вчиться.

Два удари у ствір воріт за весь матч. Єдиний удар у ствір воріт у другому таймі на останній доданій хвилині. Маємо чергову тужливу, мізерну гру від нашого геніального тактика. Після матчу в інтерв'ю Сьомін видав одну зі своїх чергових фраз, цитую: "Ми проводили хороший матч". Ау-у-у, Сьомін! Скільки вже можна обманювати себе, гравців, уболівальників?! Два удари в ствір воріт за весь матч - це хороший матч?! Маразм якийсь!!

Сподіваюсь, що кредит довіри до нашого тренера у Суркіса сьогодні значно зменшився.

Автор: (DK1)

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 0

5 комментариев
Лучший комментарий
  • misha d(papirnik) - Наставник
    02.12.2011 01:12
    • 2
Комментировать