ЦСКА дивиться на Коваля і Рибку

ЦСКА зайнятий пошуком заміни воротареві Володимиру Габулова, який повернувся в "Анжи". За даними Life Sports, погляди армійців спрямовані на український трансферний ринок.

"Найбільший інтерес червоно-сині проявляють до юного голкіпера київського "Динамо" Максима Коваля, - розповів порталу один з відомих футбольних агентів. - На думку тренерського штабу, Максим, незважаючи на 19-річний вік, впевнено увіллється в команду і добре проявить себе як в чемпіонаті Росії, так і в єврокубкових баталіях. Це прекрасне придбання на майбутнє".

Ще одного воротаря київського "Динамо" - досвідченого Олександра Шовковського ЦСКА розглядає тільки як оренду. Крім того, армійці взяли на приціл голкіпера "Шахтаря" Олександра Рибку.

"Для ЦСКА це кращий варіант, - продовжив співрозмовник. - У свої 24 роки Олександр уже досить досвідчений і в той же час молодий - йому ще є куди рости. Армійці теж не проти придбати Рибку на постійній основі, але "гірники" навряд чи захочуть відпускати його навіть в оренду. та й сам футболіст поки не збирається йти з "Шахтаря".

Автор: (vitalikk)

Статус: Старожил (976 комментариев)

Подписчиков: 0

12 комментариев
Лучший комментарий
  • А B(SER_FOOTBALL) - Наставник
    14.12.2011 18:05
    Кони посмотрите кобыле в трещину.
    • 6
Комментировать