Про егоїзм Хачеріді

Не хотів про Хачеріді писати, бо вже і так про нього чимало написано. Але з'явилися на сайті коментарі, в яких вболівальники почали розповідати про те, що Хачеріді треба пожаліти, що він зараз розкаюється, що він не спеціально це зробив, а хотів як краще, хотів заступитися.

Автори цих коментарів просто не розуміються на людській психології. Вчинками людей керують емоції, а емоціями керує егоїзм. Якщо егоїзм великий, то ти не зупинишся, ти спочатку задовольниш свої бажання, тобто задовольниш свій егоїзм (в даному випадку підеш начистити комусь пику), а вже потім, коли задовольнив свій егоїзм, будеш розкаюватись. Це типова поведінка егоїстів. Бо коли у тебе велике его, ти не будеш нікого слухати, ти в першу чергу зробиш так, як забажалося тобі.

Тому жаліти Євгена через те, що він хотів як краще - це нонсенс. У Євгена просто великий егоїзм і думав він в першу чергу про самого себе, тобто про те, як йому задовольнити своє бажання помахати руками. Якби його думки про долю клуба мали більшу вагу в його тупій голові, то він би у жодному разі свій егоїзм не задовольнив.

Автор: (DK1)

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 0

20 комментариев
Лучший комментарий
  • Максим Стеценко(tayson) - Наставник
    15.12.2011 23:02
    Бетао не смотрится на их фоне?извините а Вы смотрите футбол вообще?
    • 4
Комментировать