Протистояння "Фіорентіна" - "Динамо" Київ 1/8 фіналу Кубка УЄФА 1989/1990 роках

Кубок УЄФА / 1 / 8 фіналу / Перший матч.
22 листопада 1989 Перуджа.Стадіон "Ренато Кури". +14. 22533 глядача.

"Фіорентина": Ландуччі, Піола, Якін (Дзіронеллі, 79), Пін, Баттістіні, Кубик, Дунга, Дертічіа (Дель Лана, 88), Баджо, Ді Кьяра.

"Динамо": Чанов, Безсонов, Баль, Кузнецов, Шматоваленко, Лужний, Міхайлеченко, Литовченко, Саленко (Нікіфоров, 87), Яремчук, Заєць.

Голи: Баджо 76, з пен.

Судді: Трічлер, Райтнер, Ріхман (всі ФРН).
Попереджені: Лужний (8), Саленко (53).

Вилучений: Яремчук (35).

 

Кубок УЄФА 1989/90 / 1 / 8 фіналу / Матч / Динамо (Київ) - Фіорентіна (Флоренція). 6 грудня 1989. СРСР. Київ. Республіканський стадіон. 70 000 глядачів. Ясно. - 3 ° C.

"Динамо": Чанов, Безсонов, Баль, Кузнецов, Шматоваленко, Рац, Михайличенко, Литовченко, Саленко (Юран, 65), Протасов, Заєць.

"Фіорентина": Ландуччі, Піола, Вольпечіна, Іакіні, Пін, Баттістіні, Кубик, Дунга, Дертічія, Баджо, Ді Кьяра.

Судді: Д. Уорреллом, М. Тейлор, Д. Паркер (всі - Англія).


В. Лобановський: «Всі бачили, як важко було футболістам обох команд навіть пересуватися по полю. А вже про виконання технічних прийомів, навіть найпростіших, я не говорю. Готувалися ми до одного, а робити довелося зовсім інше. І найголовніше - нам нема кого дорікати в те, що трапилося, окрім самих себе. Вранці, в день гри, приїхали на стадіон, щоб подивитися, в якому стані поле. Відвернули щільну захисну плівку - все начебто в порядку, а подальше нам і в голову не могло прийти. Замість того, щоб зняти плівку безпосередньо перед матчем, в якійсь розумній голові зародилося рішення зробити це о 16.00. Тобто за три години до початку гри. І все! За цей час газон перетворився на справжнісінький каток. У результаті все, чим сильна наша команда - пресинг, атлетизм, колективна швидкість, майстерність кожного виконавця, нарешті, - все це пішло нанівець ».

Автор: (Dynamokyivmania1986)

Статус: Наставник (2338 комментариев)

Подписчиков: 0

21 комментарий
Лучший комментарий
  • Butra Butra(butra) - Наставник
    18.12.2011 23:43
    Я дико извиняюсь за морализаторство))), но разговаривать на языке, который большинству незнаком, на укр-рус сайте неприлично.
    • 2
Комментировать