Олексій Михайличенко:методика дій

Я ніколи не був великим прихильником тренерського таланту Олексія Михайличенка.Роки керування його в"Динамо" запам"яталися мені величезним нагромадженням легіонерів.Кожне трансферне вікно "Динамо"поповнювалося 3-5 новими гравцями(тільки,одного разу переглядали хорвата  Івана Бошняка,але так і не підписали),в той же час,мало хто  залишав команду

В збірній України мені сподобалася тільки виїздна гра з Хорватією в Загребі.Де наша збірна зіграла в нічію 2-2.Від Білорусів відскочили,Англія була не мотивована.Стикові матчі з Грецією для мене є кошмаром.Ми могли вирішити долю путівуи на ЧС ще в Афінах,але так і не потрапили в ПАР.

Якщо  вже запрошують  на будь-яку посаду в серйозну організацію нову людину,то насамперед,цікавляться досвідом роботи.Досвід роботи не тренера,не гравця,а футбольного функціонера.

Я буду радий помилитися,але єдиний критерій роботи Олексія Олександровича буде резултьтат.Якщо команда підсилеться потрібними гравцями.Якщо в команді виросте конкуренція.Якщо молоді граці будуть реально претендувать на місце в першій команді(не тільки літім).Якщо в команаі позбудеться баласту.Поки є тільки багато якщо...

Поки це виглядає як "Лебідь,Рак і Щука".Ігор Суркіс:"Нам потрібні :лівий захисник плеймейкер і нападник".Юрій Сьомін:"Нам потрібні гравці атаки".Олексій Михайличенко:" До закінчення чемпіонату 10 турів,ми вже вилитіли з
єврокубків і КУ,нам потрібні тільки точечне підсилення."Де тут правда?

Давайте коротко пройдемся не тільки по тих хто повинен прийти в команду,але і  по тих гравцях які повинні залишити клуб.Юрій Сьомін сказав,що команду залишать ті,хто рідко потрапляє до заявки на матч в першій команді.В мене - такі кандидатури:Бертольо,Маграо,Аді,Парцванія(хлопцю вже 21),Ескобар,Кравець

По Бертольо,я просто не розумію позицію клубу.За півтора року всього -декілька матчів.Нас реально обдурили.В нього  ще в "Колоні"була серйозна травма,про яку в "Динамо" дізналися не відразу.В Італії йому вживили пластину.Але всей цей час, він справно отримував гроші в клубній касі.Чому "Челсі" не посоромився виставити Муту чек на 15 чи 18 лямів,а ми ні?Причини схожі:Адріан так як і Факундо не міг грати в футбол по особистим причинам.Вони обдурили кервників клубу.Людей які заплатили власні гроші за їхній трансфер,і платять їм заробітню плату.Коли Ви купуєте несправну річ(будь-що) то по закону Ви маєте 14 діб щоб повернути її назад.

З Маграо все зрозуміло.Він не потрібний головному тренеру.Але є способи інші,ніж платиту йому зарплатню в Бразилії.Невже, на нього не має попиту?Чи не можна було дійти до компромісу з "Брагою,"?

Ескобар ще дуже молодий.Але преспективи в нього є.Навіть,Дмитро Джулай позитивно оцінює цього гравця.

Парцванії  потрібно грать.В такому віці -це головне.В молодіжних командах повинні грати молоді.

По Артему Кравцю питань на багато більше.Я думаю,що не зважаючи на всі родинні зв"язки він як футболіст скінчився.Посудіть самі:Артем Мілевський пербуває в жахливій формі(звичайно в порівнянні з іншими средньостатестичним форвардом УПЛ він -красень,але в порівнянні з собою зразка 2008-2009 він -лузер),Шева,звичайно,респект за все зроблене,але його час вже минув,Браун старається,але виходить в нього не все,причому далеко не все.Так на їхньому фоні Кравець виглядає просто смішно.

Якщо в вже в нас з"явився спортивний директор,то він повинен вірішува схожі задачі

Автор: (sergiy_tyschenko)

Статус: Старожил (632 комментария)

Подписчиков: 0

21 комментарий
Лучший комментарий
  • Ашас Ашас(kypTbI4) - Начинающий писатель
    03.01.2012 12:48
    так, не гоните на АМ и ЮС, да и вобще хватит на команду гнать, мы все должны быть едины! РуководствоТренерскийштабИгрокиБолельщики! Согласитесь ведь не самое приятное зрелище - соры в семье! а мы семья, мы Динамо и все у нас будет хорошо, потому что в нашем клубе, кроме Несенюка, работают грамотные специалисты, да и просто хорошие люди! Нет ничего лучше чем работать с людьми которые тебя не НАПРЯГАЮТ! это я про наше руководство и тренерский штаб по отношению к футболистам! зимние сборы должны пройти хорошо, так как впереди очень сложный и определяющий сезон, финиш чемпионата, где если Динамо продолжит оставаться на 1 месте, то в новом сезоне ЛЧ будем без квал. ))) + ЕВРО 2012 где пол-состава сборной - динамовцы! им было бы приятно играть на евро-форуме без задних мыслей про квал. ЛЧ, без напряга!
    ИМХО, в Динамо собрана отличный тренерский штаб где 90% бывшие динамовцы + по составу я не вижу особых проблем.
    ВОБЩЕМ ВСЕХ С НОВЫМ ГОДОМ, ВОЗЛАГАЮ БОЛЬШИЕ НАДЕЖДЫ НА НАШИХ ОРЛОВ В НОВОМ СЕЗОНЕ, СЕЗОНЕ ТЯЖЁЛОМ И ОПРЕДЕЛЯЮЩЕМ! С БОГОМ!
    • 3
Комментировать