Кубок УЄФА 1989/1990 рр. 1/16 фіналу Банік (Острава, Чехословаччина) - Динамо (Київ) 1-1 (ВІДЕО)

Кубок УЄФА / 1 / 16 фіналу / Банік (Острава, Чехословаччина) - Динамо (Київ).
1 листопада (середа) о 17.00. г.Острава, стадіон «на Базалех». +9 °. 11058 глядачів.

«Банік»: Міклошко, Хирави, Пехачек, Кула, Кайзар, Хілек, Баста, сташа, Хорват, Фріч, Врто.

«Динамо»: Чанов, Безсонов, Баль, Кузнецов О., Шматоваленко, Лужний, Михайличенко, Литовченко, Саленко (Нікіфоров, 60), Яремчук (Рац, 87), Заєць.

Голи: 0:1 Безсонов (2), 1:1 Хілек (43).

Судді: Чоліч, Радошевіч, Шулета (усі - Югославія).



В. Лобановський: «Банік» дуже сподобався, гра команди виглядала, а футболісти до фінального свистка з повною віддачею боролися за перемогу. Ми, навпаки, не зовсім задоволені тим, як зіграли. Було багато браку. Як це не дивно, «тиснув» вантаж трьох забитих м'ячів будинку і швидкий успіх у гостях ».

В. Чанов: «На перший погляд, перевага, особливо в другому таймі, було у« Банік ». Але це тільки зовні. Можна згадати, як ще до перерви в трьох або чотирьох випадках наші гравці прекрасно відбирали м'яч і організовували найгостріші контратаки. Одна з них закінчилася голом, інші успіху не принесли, але мені здалося, що це здорово вибило «Банік» з колії ».

Л. Міклошко: «Зрозуміло, гол Безсонова нас засмутив. Здавалося б, він не витікав із логіки подій, але від такої команди, як «Динамо» (Київ), логічних дій чекати як раз і не слід було. А ми до цього готові не були ».

Автор: (Dynamokyivmania1986)

Статус: Наставник (2338 комментариев)

Подписчиков: 0

7 комментариев
Лучший комментарий
  • Oleg Dymerka(OL.D) - Старожил
    11.01.2012 15:23
    Зря вы, Damon. Парень нашёл матч, видео которого нигде не было. Ну вот нигде - ни на торрентах, ни на файлообменниках, ни на ютьюбе том же. Потратил кучу своего времени, скачал его, нарезал, выложил на ютьюб, создал здесь блог - всё для того, чтобы болельщики Динамо Киев посмотрели на игру, которую показывала команда в 1989 году. Это не просто ролик с ютубэ, это - материальное свидетельство навсегда ушедшей великой эпохи.

    Я думаю, наоборот - следует поорщрять такие деяния.

    • 5
Комментировать