"Волинь" виграла перший матч при Дем'яненку

   Луцька "Волинь" провела перший матч під керівництвом Анатолія Дем'яненка. У суботу, 14 січня волиняни, які зараз перебувають на тренувальному зборі в турецькому курортному містечку Белек, обіграли албанський клуб "Теута" Дуррес, що є лідером чемпіонату Албанії.




Протягом усієї зустрічі лучани володіли перевагою і могли забити 4-5 м'ячів. Але албанці пропустили лиш раз - на 39-й хвилині новачок лучан Пилипчук віддав гарний пас на Пищура, той вивів Майкона сам на сам з воротарем. Бразильський голеадор "Волині" елегантно підсік м'яч над голкіпером.

У другому таймі Шумахер був нестримним у атаці, але двічі з його підступними ударами впорався воротар "Теути", а ще раз албанців врятувала стійка.

Після матчу Анатолій Дем'яненко дав аналіз гри своїх підопічних.

"Ми працюємо тільки декілька днів, і, звичайно, я чекаю іншої гри. Не все у нас сьогодні виходило. Але по самовіддачі гравців претензій у мене немає. Особливо, враховуючи те, що сьогодні вранці у нас було тренування. Загалом, робота ведеться серйозна. Усі хлопці дуже стараються й викладаються по повній.

Усі, в принципі, зіграли рівно. Звичайно, були і помилки. Але, повторюю, ми працюємо тільки декілька днів, хлопці ще не відчувають один одного належним чином. До того ж, ми грали двома різними складами два тайми…

Добре виглядали Пилипчук і Савіч. Непогано зіграв Наконечний. Крім того, мені сподобалась гра Шумахера, Майкона, Шарпара та Пищура. Але ми, в першу чергу, хотіли передивитись новачків, як вони будуть діяти, оцінити їхні можливості", - сказав Дем'яненко.

Автор: (Nick-oleg)

Статус: Наставник (1491 комментарий)

Подписчиков: 1

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Дима Слива(slivadima) - Наставник
    15.01.2012 15:13
    Буду болеть теперь за волынь!
    • 5
Комментировать