1/4 фіналу Кубка Кубків 1985/1986 рр. "Динамо" (Київ) - "Рапід" (Відень, Австрія) - 5:1 (ВІДЕО + ФОТО)

"Динамо" (Київ) - "Рапід" (Відень, Австрія) - 5:1 (4:1)
19 березня 1986. Київ. Республіканський стадіон. Ясно. 6 градусів. Глядачів 100000.
Судді: Р. Бріджес, Ф. Робертс, Д. Ллойд (усі - Уельс).
Голи: (12. З пен) 1:0, 3:1 Яремчук (7, 32), 2:0 Бєланов Халіловіч 2:1 (27), 4:1 Блохін (43), 5:1 Євтушенко (79) .
"Динамо" Чанов, Безсонов, Балтача, Кузнєцов, Дем'яненко, Рац, Яковенко, Яремчук, Заваров (Євтушенко, 62), Бєланов, Блохін (Баль, 74).
"Рапід" Консель (Фойрер, 46), Роттер (Ф. Вебер, 46), Гаргер, Браунедер, Х. Вебер, Кінаст, Кранчар, Халіловіч, Штадлер, Вайнхофер, Вілфурт.
Попереджені: Штадлер, Вайнхофер.

 




В. Лобановський "Найважчим у підготовці до другого матчу було налаштувати хлопців на гру з повною віддачею. По-моєму, нам це вдалося. Одні гравці виглядали поярче, гра інших, можливо, не так кидалася в очі, але всі разом, думаю, зіграли на високому рівні і чітко виконали план гри. Сто тисяч любителів футболу на трибунах не давали нам ніякого права на розслаблення, не дозволяли поставитися до матчу, як до чергового, прохідному. Зіграти треба було з повною віддачею і якісно. Але розуміти - це одне, а психологічно налаштуватися - зовсім інше. Вдалося ... Всі зіграли в найвищу силу своїх нинішніх можливостей, проявили найкращі свої якості. Переваги домоглися за рахунок більш чітких комбінаційних дій, більш високій швидкості, більшої динаміки, інтенсивності та суми технічних умінь ".
В. Маркович "У киян дуже сильний підбір виконавців, а у нас були відсутні три основні гравці - Пакульт, Лайнер і Бручіч. До того ж нас "зламав" гол, забитий Бєлановим з пенальті. 0:2 вже на 12 хвилині остаточно позбавив нас ілюзій. У другому таймі ми зіграли добре. Тим не менш, підсумок для нас плачевний. Те, що вдалося "Динамо" може зробити тільки сильна команда проти слабкою. Зовні гра "Динамо" начебто проста, нехитра. Але йдуть дві-три передачі, і біля воріт суперників починається пожежа. У цій уявній простоті і таїться вся складність футбольного мистецтва. Така "простота" під силу тільки гравцям, які володіють високою технікою гри і бездоганно підготовленим фізично. Кращий гравець "Динамо" - колектив, командна гра, хоча кожен у цій грі - індивідуальність. Динамівці грають у важкий для суперника футбол, тому що грають просто ".

Фото матчу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Величезна подяка сайту http://dynkievmedia.fmbb.ru за рідкісні фото)

Автор: (Dynamokyivmania1986)

Статус: Наставник (2338 комментариев)

Подписчиков: 0

29 комментариев
Лучший комментарий
  • юрий юрген(urgen72) - Эксперт
    17.01.2012 22:40
    я был на этом матче....тут написано 100000 зрителей ,а тогда по стадиону помоему обьявляли то ли 110000 то ли 108000..о народу то ходило,после этого матча поползли слухи что Блохин попав а голову Кансела сделал ему сотрясение мозга и он в самолёте скончался,а оказывается жив здоров
    • 10
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии